Doktor Pendidikan dalam Kepimpinan Pendidikan dan Organisasi

Umum

Penerangan Program

Misi Program Doktor Universiti Keluarga Suci adalah untuk mempermudah pengembangan pemimpin yang berkesan dan beretika untuk sekolah dan komuniti yang dapat memberikan sumbangan yang signifikan terhadap bidang pengetahuan mereka melalui penyelidikan gunaan.

Dengan Kedoktoran Pendidikan dalam Kepimpinan Pendidikan dan Organisasi, anda akan:

Jadilah pemimpin yang berkesan dan beretika untuk sekolah dan organisasi - mampu memberikan sumbangan yang besar kepada bidang pengetahuan anda melalui penyelidikan gunaan. Selain itu, anda berpeluang memperdalam pengetahuan dan kemahiran anda dengan mengkhusus dalam salah satu daripada empat tumpuan berikut:

Kepimpinan Organisasi - Menawarkan perspektif perniagaan mengenai kepemimpinan organisasi dan mempersiapkan individu untuk memimpin pelbagai organisasi bukan untung, untung, dan komuniti.

Kepemimpinan dan Pentadbiran Sekolah dengan Pensijilan Pengetua Pennsylvania - Menyiapkan guru dan kakitangan sekolah lain untuk mendapatkan pensijilan Pennsylvania untuk bertugas sebagai pengetua sekolah awam (pra-tadika hingga kelas 12).

Kepimpinan dan Pentadbiran Sekolah dengan Surat Kelayakan Penguasa - Menyiapkan pentadbir sekolah untuk mendapatkan sijil Pennsylvania untuk bertugas sebagai pengawas daerah sekolah awam.

Kurikulum dan Instruksi dengan Pennsylvania Penyelia Kurikulum dan Arahan (pra-tadika hingga kelas 12) Persijilan - Menyiapkan guru dan kakitangan sekolah lain untuk memberikan kepimpinan dalam model kurikulum sekolah dan amalan pengajaran. Individu juga boleh memohon pensijilan Pennsylvania untuk berkhidmat sebagai penyelia kurikulum dan pengajaran (pra-tadika hingga kelas 12) di daerah sekolah awam (sementara menunggu persetujuan oleh Jabatan Pendidikan Pennsylvania).

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high scho ... Baca lebih lanjut

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high school graduates, experienced teachers seeking advanced qualifications, and working adults who wish to start a new career. Allow us to help you on the way to a more fulfilling career. Baca Ringkas