Pepperdine University GSEP tidak menawarkan biasiswa penuh. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai peluang yang ada untuk pelajar baru di sini. Pepperdine University GSEP juga menawarkan bantuan siswazah, bantuan mengajar, dan peluang bantuan penyelidikan. GSEP tidak menyediakan bayaran balik tuisyen.

Kepimpinan Berasaskan Nilai Yang Berubah

Program ini menguatkan dan mengembangkan kemahiran kepimpinan sambil menyediakan pelajar untuk bekerja dalam pelbagai tetapan. Individu dilengkapi dengan pengetahuan dan keupayaan untuk mengiktiraf, memanfaatkan, dan menggerakkan kuasa perubahan untuk mengubah organisasi untuk kejayaan dan pertumbuhan yang optimum. Ia diiktiraf sebagai program doktoral teratas dengan penekanan pada kepimpinan dan pembangunan organisasi oleh Anugerah Kecemerlangan Kepimpinan untuk 2016 untuk pencapaian cemerlang dalam program pembangunan kepimpinan dan organisasi.

Gambaran Keseluruhan Program

Menyatukan program pengamal sarjana, yang menggabungkan teori dengan pengalaman dunia nyata, program EDOL sangat sesuai untuk para pemimpin semasa mencari kemahiran yang relevan untuk mengembangkan jalan kerjaya mereka. Ia juga direka untuk menaikkan eksekutif yang mahukan ijazah kedoktoran untuk memajukan matlamat akademik dan profesional. Menekankan pendekatan humanistik kepada kepimpinan, pengurusan, dan perubahan, program ini menyediakan individu untuk menjadi penglihatan dalam organisasi mereka. Pelajar siswazah memulakan dan melengkapkan program dengan kohort perniagaan dan profesional akademik dari pelbagai bidang. Model kohort membolehkan pelajar membina kemahiran kepimpinan sambil menjalin hubungan yang berharga dengan rakan sekerja.

Faedah

 • Dua format program: Akses Tradisional dan Global (60 peratus bersemuka / 40 peratus dalam talian), sesuai untuk profesional yang bekerja
 • Kelas fleksibel yang bermesyuarat pada waktu petang dan pada hujung minggu sekali-sekala
 • Saiz kelas kecil menyediakan persekitaran untuk mentor fakulti dan pembinaan hubungan rakan seumur hidup
 • Satu persekitaran pembelajaran yang menyokong dan fakulti dengan pencapaian akademik yang teladan dan pengalaman profesional
 • Model pengamal ilmuwan mengintegrasikan teori dan amalan terbaik
 • Lawatan nasional dan global yang diperlukan untuk memberikan perspektif yang baik tentang kepimpinan dan dasar
 • Jaringan Pepperdine yang menghubungkan anda dengan pemimpin perniagaan berpengaruh dalam masyarakat

Fakta Utama

 • Unit Disertasi Panjang / Unit Program: 3.5 tahun purata / 51 unit EdD (2 unit setiap terma sehingga tamat disertasi)
 • Kos Unit: $ 1,550
 • Masa mula: Kejatuhan
 • Lokasi Kampus: Los Angeles Barat, Irvine (Sila ambil perhatian bahawa kampus pilihan anda tidak dapat dijamin. Persembahan kampus bergantung kepada ketersediaan dan tertakluk kepada perubahan.)

Tempoh kemasukan:

 • Jatuh Akhir 2018 Tamat Akhir: 6 Ogos 2018, 11:59 PST
 • Program ini bermula dengan Bengkel Komuniti Berprestasi Tinggi dan Orientasi pada bulan Ogos di Kampus Los Angeles Barat. Kelas akan bermula pada bulan September.
 • Pengambilan untuk program ini bergolek. Apabila permohonan selesai, ia akan dikaji semula untuk kemasukan. Kami tidak menunggu tarikh akhir untuk menyemak permohonan anda. Bagi permohonan yang diterima selepas tarikh akhir, pelajar akan diterima secara percuma.

Syarat Kemasukan:

Dalam usaha memproses permohonan anda dengan cepat, kami hanya menerima bahan aplikasi elektronik.

Untuk memohon program ini, sila serahkan:

 1. Permohonan untuk kemasukan dengan bayaran pemprosesan yang tidak dapat dikembalikan.
 2. Ijazah sarjana muda dari institusi yang diiktiraf di peringkat serantau.
 3. Ijazah pascasiswazah dari institusi yang diiktiraf di peringkat serantau.
 4. Transkrip rasmi dihantar secara elektronik melalui salah satu syarikat yang diluluskan yang tersenarai di laman web GSEP dari institusi yang memberikan gelar sarjana muda dan sarjana kepada pemohon serta semua transkrip dari semua kolej atau universiti lain yang dihadiri.
 5. Tiga cadangan yang membuktikan pengalaman akademik dan / atau profesional dan pengalaman kepimpinan dan / atau potensi pemohon. Borang Cadangan Profesional dalam talian hendaklah dihantar melalui emel kepada gsep-admissions@pepperdine.edu.
 6. Satu esei yang dibina dua halaman pada topik yang dipilih. Pemohon yang tidak melaksanakan secara memuaskan dalam esei ini mungkin dikehendaki menghadiri kursus bengkel penulisan di GSEP seperti ED 692. Atau, pemohon boleh mengemukakan markah dari Peperiksaan Rekod Siswazah (bahagian GRE-lisan dan kuantitatif) yang diambil dalam tempoh lima tahun yang lalu .
 7. Kenyataan 1,000 hingga 2,000 perkataan dalam program Kepimpinan Organisasi yang membahas topik seperti pandangan calon kepimpinan, keupayaan untuk mencipta pengikut, kecenderungan untuk mengambil risiko, ketekunan dan pencapaian yang ditunjukkan, tujuan kerjaya dan kehidupan masa depan, dan alasan untuk mengejar program doktoral.
 8. Resume atau curriculum vitae (CV) adalah pilihan tetapi disyorkan.
 9. Wawancara peribadi mungkin diperlukan untuk pemohon yang berkelayakan yang memohon kepada program ini.
Program diajar dalam:
 • English
Pepperdine University

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Pepperdine University »

Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 12, 2019
Kursus ini Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
42 
Sepenuh masa
Price
1,550 USD
Kos unit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date