Kemunculan program kedoktoran yang terkemuka di dunia bukan hanya penyelidikan yang dihasilkan tetapi juga sejauh mana ia menyediakan lulusan dengan peluang kerjaya yang luar biasa. SHTM menyediakan pelajar untuk kedudukan kepimpinan dalam kerjaya mereka yang dipilih dengan menawarkan gelaran D.HTM profesional pertama di dunia.

shtm11

Program D.HTM telah direka untuk akademik, eksekutif industri senior dan kakitangan kanan dalam organisasi hospital dan bukan kerajaan dan organisasi pelancongan. Sejak penubuhannya pada tahun 2007, program ini menarik pelbagai profesional yang berminat untuk menambah karier mereka, dari pengamal yang berpengalaman dan wakil kerajaan kepada akademik. Tumpuan Asia khususnya, gabungan subjek dan penyelidikan yang unik, dan corak penyampaian yang fleksibel membolehkan para profesional industri membangunkan kemahiran mereka sambil kekal dalam tenaga kerja.

Dibangunkan untuk memenuhi keperluan yang lebih mendesak dari kedua-dua industri dan akademik, D.HTM memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk kelayakan akademik capstone baru. Program ini menyediakan graduan untuk memajukan karier mereka dengan membangunkan inovasi, kreativiti dan kemahiran penyelidikan dalam konteks Asia. Graduan program pemecahan tanah ini telah mengambil kedua-dua peranan akademik dan industri yang mencerminkan kemahiran dan keupayaan kepimpinan yang dipertingkatkan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
2.5 - 5 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date