PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD di Amerika Wales di UK 2019

A PhD, juga dikenali sebagai Doktor Falsafah, adalah ijazah kedoktoran yang dianugerahkan oleh universiti akademik yang telah memenuhi semua kelayakan yang diperlukan dan kini boleh dianggap doktor dalam bidang akademik masing-masing.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

PhD di Amerika Wales di UK

Hasil Filter

DSC mengajar Doktor dalam Kejurulatihan Sukan

Cardiff Metropolitan University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Sept. 2019 United Kingdom Cardiff + 1 lagi

Doktor dalam Kejurulatihan Sukan bertujuan untuk melengkapkan pengamal dan ulama yang berkaitan dengan penghayatan hubungan simbiotik dan synergetik antara teori dan amalan.

Doktor Pengurusan (DMan) (Ijazah Sarjana Muda Sastera)

Cardiff Metropolitan University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 8 tahun Sept. 2019 United Kingdom Cardiff + 1 lagi

Kursus ini menyediakan kajian penyelidikan lanjutan dalam bidang Pengurusan. Ia bertujuan untuk menyediakan pengurus dan pakar perniagaan yang bercita-cita dengan pandangan utama dalam teori penyelidikan dan amalan dalam disiplin pengurusan.