PHDSTUDIES.COM.MY

61 Terbaik Sambilan PhD di UK

PhD adalah ijazah doktor falsafah, khusus dipanggil "doktor falsafah " ijazah. Ini adalah mengelirukan kerana pemegang PhD tidak semestinya ahli falsafah (kecuali mereka memperoleh ijazah dalam falsafah!). Yang berkata, penerima PhD dapat melibatkan diri dalam eksperimen pemikiran, sebab tentang masalah dan menyelesaikan masalah dengan cara yang canggih.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Sambilan PhD di UK

Hasil Filter

Phd dalam maklumat dan teknologi

Unicaf University (MW)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Cyprus Online + 27 lagi

Matlamat program PhD adalah untuk menyediakan generasi penyelidik terkemuka. PhD adalah satu program penyelidikan akademik yang berdikari bebas, disokong oleh satu pasukan penyelia yang membuat sumbangan asli kepada pengetahuan yang ditulis dalam disertasi yang boleh diterbitkan.

Pendidikan MPhil / PhD

Keele University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Sept. 2019 United Kingdom Keele + 1 lagi

Penyelidikan ke dalam dasar pendidikan merangkumi kepelbagaian tradisi intelektual, termasuk dasar sosial kritikal, teori poststructuralist pemerintahan, feminisme, teori identiti dan kajian budaya.

PhD – Doctorate of Philosophy

Unicaf University (ZM)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Cyprus Larnaca Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 28 lagi

Matlamat program PhD adalah untuk menyediakan generasi penyelidik terkemuka. PhD adalah satu program penyelidikan akademik yang berdikari bebas, disokong oleh satu pasukan penyelia yang membuat sumbangan asli kepada pengetahuan yang ditulis dalam disertasi yang boleh diterbitkan.

Phd oleh penyelidikan

Institute of Development Studies
Kampus Sambilan Permintaan Maklumat United Kingdom Brighton

Kami menawarkan program penyeliaan penyelidikan yang membawa kepada PhD dalam topik yang berkait rapat dengan keutamaan penyelidikan semasa kami.

Program PhD

Kent Business School, University of Kent
Kampus Sepenuh masa Sambilan Og 2020 United Kingdom Canterbury

Program Sarjana di Kent Business School didorong oleh penyelidikan dan kaitan antarabangsa. Program-program dibangunkan untuk meluaskan prospek kerjaya anda dan mempersiapkan anda untuk berjaya.

PhD dalam Muzik

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Chatham + 1 lagi

Program penyelidikan kami memberi anda peluang untuk bercampur dengan komposer, pereka bunyi, ahli teknologi, ahli etnomusologi dan ahli teori.

PhD (Sekolah Pengurusan)

University of Bradford
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 7 tahun Feb. 2020 United Kingdom Bradford + 1 lagi

Anda akan menjalankan penyelidikan di bawah pengawasan fakulti antarabangsa, berpengalaman, dan sangat komited. Di samping diselia oleh dua penyelidik yang mantap, anda akan mengambil bahagian dalam latihan penyelidikan yang memberikan anda pengetahuan dan kemahiran untuk merekabentuk dan menjalankan penyelidikan yang ketat.

Biologi dan fenomena ekosistem phd

Queen's University Belfast
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Belfast + 1 lagi

Tumpuan utama Ekologi, Evolusi, Kelakuan dan Ikatan Penyelidikan Ekonomi Alam Sekitar adalah aspek asas dan penerapan ekologi, ekonomi alam sekitar, pemuliharaan, akuakultur, tingkah laku haiwan, taksonomi molekul dan genetik molekul, terutama yang melibatkan kaitan antara aspek-aspek ini. Kelompok ini mempunyai tahap aktiviti penyelidikan yang tinggi yang melibatkan kakitangan akademik, saintis postdoctoral dan pelajar penyelidikan pasca siswazah. Kelompok ini mempunyai tahap aktiviti penyelidikan yang tinggi yang melibatkan kakitangan akademik, saintis postdoctoral dan pelajar penyelidikan pasca siswazah.

PhD dalam Seni Bina

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Belfast + 1 lagi

Senibina di Queen menangani isu-isu senibina dan urbanisme dalam dunia yang semakin global, di mana faktor-faktor seperti kemampanan dan perubahan iklim, identiti dan warisan, dan konsep kerajinan dan bentuk mencipta konteks yang rumit bahawa seni bina harus menengah.

PhD Architecture

University of Kent, Kent School of Architecture
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Canterbury + 1 lagi

Arkitek dan pereka persekitaran kami adalah daya penggerak di sebalik reka bentuk dan pembangunan persekitaran binaan kami. Sama ada mereka merekabentuk bangunan baru, memberikan kehidupan baru kepada orang-orang yang sedia ada, membangunkan ruang bandar, landskap atau dalaman kontemporari, arkitek mempunyai pengaruh yang mendalam terhadap semua kehidupan kita.

Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan (DBA)

Teesside University
Online Sambilan 4 tahun Og 2020 United Kingdom Middlesbrough

Persekitaran mengganggu di mana perniagaan beroperasi hari ini adalah global, dinamik dan menimbulkan pelbagai cabaran untuk organisasi dan pemimpin mereka. Matlamat keseluruhan kursus dalam talian DBA ini adalah untuk membangunkan kemahiran yang diperlukan pemimpin perniagaan dalam kerumitan revolusi perindustrian keempat.

PhD Geography

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Nottingham + 1 lagi

Pusat pengajaran dan penyelidikan pascasiswazah terkemuka, Sekolah Geografi mempunyai kekuatan diiktiraf di peringkat antarabangsa disiplin.

PhD dalam Kejuruteraan Elektronik

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Januari 2020 United Kingdom Canterbury + 1 lagi

Sekolah Kejuruteraan dan Seni Digital menawarkan derajat penyelidikan dalam pelbagai bidang penyelidikan, yang berkaitan dengan Kejuruteraan Elektronik, Kawalan dan Maklumat, dalam persekitaran akademik yang sangat merangsang. Sekolah ini mendapat reputasi antarabangsa untuk kerjanya dan membanggakan diri dalam membolehkan pelajar kebebasan untuk merealisasikan potensi maksimum mereka.

PhD dalam Penyelidikan TESOL

University of Stirling
Kampus Sepenuh masa Sambilan 36 - 96 bulan Permintaan Maklumat United Kingdom Stirling + 1 lagi

Kursus PhD ini adalah khusus untuk Penyelidikan TESOL. Doktor ini akan menjadi minat kepada mereka yang mempunyai latar belakang dalam bahasa, linguistik, linguistik yang diterapkan, atau bidang yang berkaitan serta kepada pengamal pengajaran bahasa yang mempunyai minat dalam penyelidikan.

Doktor Pengurusan (DMan) (Ijazah Sarjana Muda Sastera)

Cardiff Metropolitan University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 8 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Cardiff + 1 lagi

Kursus ini menyediakan kajian penyelidikan lanjutan dalam bidang Pengurusan. Ia bertujuan untuk menyediakan pengurus dan pakar perniagaan yang bercita-cita dengan pandangan utama dalam teori penyelidikan dan amalan dalam disiplin pengurusan.