PHDSTUDIES

PhD di Amerika Cambridge di UK 2021

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Cambridge, bandar universiti dengan kira-kira 130 ribu pelajar, berbangga menjadi rumah kepada Universiti Cambridge, yang diasaskan pada abad ke-13 awal dan sentiasa disenaraikan sebagai salah satu daripada 5 universiti di dunia. Terdapat juga Anglia Ruskin University.

PhD di Amerika Cambridge di UK

Hasil Filter

MB / PhD - Kandungan Kursus

Hilderstone College
Doktor Falsafah
Ogo 2021
English
Kampus

Kursus klinikal berpusat di Cambridge, tetapi pelajar juga akan belajar di beberapa hospital Rakan NHS Trust Rantau dan praktik umum di seluruh Timur Inggeris, untuk memanfaat ...

Baca lebih lanjut

PhD dalam Kajian Antartika

University of Cambridge Murray Edwards College
Doktor Falsafah
Ogo 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;7 tahun
English
Kampus

Tinjauan Antartika British (BAS) adalah salah satu pusat penyelidikan alam sekitar terkemuka di dunia dan bertanggungjawab untuk aktiviti saintifik nasional UK di Antartika.

Baca lebih lanjut