PHDSTUDIES

PhD di Amerika Chatham di UK 2021

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Chatham terletak di Kent, jadi kebanyakan rakyat pergi ke Mid-Kent College dan Universiti Kolej Seni Kreatif (dahulu Kent Institut Seni & Rekabentuk). Walau bagaimanapun, kesemua ini tidak terletak secara langsung di Chatham.

PhD di Amerika Chatham di UK

Hasil Filter

PhD dalam Muzik

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;6 tahun
English
Kampus

Program penyelidikan kami memberi anda peluang untuk bercampur dengan komposer, pereka bunyi, ahli teknologi, ahli etnomusologi dan ahli teori.

Baca lebih lanjut