PHDSTUDIES

PhD di Amerika Bradford di UK 2021

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Bradford mempunyai lima institusi pendidikan tinggi dan baru-baru ini telah dipuji oleh PPP untuk pencapaian persekolahan mereka. Terdapat juga Muzium Negara Media, Muzium Perindustrian Bradford, Muzium didih Dewan dan sebuah galeri seni yang dipanggil Bradford 1 Galeri.

PhD di Amerika Bradford di UK

Hasil Filter

PhD (Sekolah Undang-undang)

University of Bradford
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;7 tahun
English
Kampus

Program Doktor Falsafah kami membolehkan anda menjalankan penyelidikan undang-undang di bawah pengawasan fakulti antarabangsa, berpengalaman, dan sangat komited kami.

Baca lebih lanjut

PhD (Sekolah Pengurusan)

University of Bradford
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;7 tahun
English
Kampus

Anda akan menjalankan penyelidikan di bawah pengawasan fakulti antarabangsa, berpengalaman, dan sangat komited. Di samping diselia oleh dua penyelidik yang mantap, anda akan m ...

Baca lebih lanjut

PhD (Sekolah Sains Sosial)

University of Bradford
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
<
3&nbsp;-&nbsp;4 tahun
English
Kampus

Bidang penyelidikan hanya menunjukkan secara meluas, dan kakitangan kami menyimpan banyak tempat dengan pendekatan kreatif dan inovatif untuk membahaskan sama ada mereka baru ...

Baca lebih lanjut