PHDSTUDIES

PhD di Amerika Chiayi City di Taiwan 2021

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

Taiwan, secara rasmi Republik China, adalah sebuah negara di Asia Timur dan republik berperlembagaan yang pertama di Asia. Taiwan mempunyai beberapa universiti yang baik, yang kebanyakannya mempunyai perjanjian pertukaran dengan universiti luar negara, dan ini adalah cara yang baik untuk menikmati kehidupan di Taiwan.

Chia Yi adalah sebuah bandar legenda dengan banyak universiti yang sangat baik yang melengkapkan pelajar Taiwan dengan pengetahuan dan kemahiran. Beberapa universiti di bandar ini termasuk; Tatung Institut Perniagaan dan Teknologi, Universiti Nanhua, dan Universiti Kebangsaan Chung Cheng.

PhD di Amerika Chiayi City di Taiwan

Hasil Filter

Doktor Falsafah dalam bidang kejuruteraan elektrik

National Chung Cheng University
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
<
3&nbsp;-&nbsp;5 minggu
English
Kampus

Program PhD, yang menyediakan latihan akademik untuk pelajar bertujuan untuk mengejar kerjaya akademik dalam bidang kejuruteraan elektrik di pendidikan tinggi atau institusi p ...

Baca lebih lanjut