PHDSTUDIES

PhD di Sweden 2021

Calon kedoktoran berusaha untuk mencapai kekuasaan di bidang masing-masing perlu mengambil kira program PhD di Sweden. Sangat bermotivasi calon disediakan untuk menjadi penyelidik bebas, di mana mereka diberi potensi yang besar untuk menerbitkan karya secara bebas dan untuk menimba pengalaman pengajaran penting sepanjang pengajian mereka.

Calon mencapai PhD mereka di Sweden akan pertolongan diri dalam budaya yang bertenaga pelajaran didorong, kaya dengan sejarah dan tradisi. A PhD di Sweden akan memberikan calon peluang untuk berkembang dan membina pengetahuan di metropolitan utama yang menyediakan kualiti hidup yang tinggi dan asas yang kukuh dari rakan-rakan penyelidik kedoktoran, profesor, dan profesional.

Terdapat banyak universiti untuk memilih dari untuk PhD di Sweden yang paling sesuai untuk keperluan pembelajaran anda, setiap institusi biasanya membangunkan pengkhususan sebagai hasil daripada kerjasama yang mantap dengan industri tempatan dan komuniti perniagaan.Universiti ini menawarkan program-program PhD yang membantu calon kedoktoran pakar dalam bidang kajian yang mungkin tidak ditawarkan di institusi lain. Untuk mencari PhD di Sweden dalam bidang pengajian anda, tatal melalui pilihan di bawah!

Hasil Filter

PhD dalam Hal Ehwal Maritim

World Maritime University
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
<
3&nbsp;-&nbsp;6 tahun
English
Kampus

World Maritime University ( WMU ) telah ditubuhkan oleh Pertubuhan Maritim Antarabangsa PBB pada tahun 1983 dan merupakan institusi puncak IMO untuk pendidikan pascasiswazah d ...

Baca lebih lanjut