Filter
Doktor Falsafah
Ireland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda PhD dalam Pengajian Seni di Ireland

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

Mereka yang ingin melibatkan diri dalam seni halus, dalam kajian sastera dan falsafah, atau untuk mencuba peranan kreatif yang lain seperti mereka bentuk fesyen atau seni kulinari, akan paling mungkin untuk mencari program minat mereka dalam kategori Kesenian.

Ireland baru-baru ini melaksanakan undang-undang, yang mewajibkan semua pelajar menghadiri pendidikan universiti untuk memohon pinjaman kerajaan untuk membolehkan mereka mencapai impian akademik yang lebih tinggi. Bahasa rasmi pertama adalah Ireland, juga dikenali sebagai Ireland Gaelic, tetapi Bahasa Inggeris (bahasa rasmi kedua) digunakan secara meluas. Ibu negara adalah Dublin. Ireland adalah terkenal untuk menyambut Hari Saint Patrick (17 Mac) di seluruh dunia.

PhD dalam Pengajian Seni di Ireland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Seni, Ireland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Burren College of Art

Matlamat program penyelidikan sepenuh masa (enam tahun separuh masa) ini ialah penjanaan sumbangan kepada pengetahuan dan pemahaman dalam Seni Halus melalui penyelidikan ... [+]

Matlamat program penyelidikan sepenuh masa (enam tahun separuh masa) ini ialah penjanaan sumbangan kepada pengetahuan dan pemahaman dalam Seni Halus melalui penyelidikan yang dilakukan melalui penyelidikan studio dan, jika relevan, kaedah penyelidikan lain .

Semasa program ini, pelajar menerima latihan dalam kaedah penyelidikan dan menyelesaikan projek penyelidikan berdasarkan soalan penyelidikan utama. Pelajar juga dijangka:

Menjalankan soalan penyelidikan utama yang jelas melalui penyelidikan studio.Menyiasat kajian studio cognate yang dilakukan oleh orang lain di peringkat antarabangsa.Terokai dimensi teori dan sejarah siasatan melalui biasiswa.Bekerjasama dengan orang lain, sesuai untuk memperluas jangkauan siasatan.Menghasilkan satu badan kerja yang merangkumi pengetahuan baru sebagai jawapan kepada soalan penyelidikan utama.Tulis ringkasan ringkas mengenai sumbangan kepada pengetahuan dan pemahaman bersama dengan analisis reflektif konteks teori dan sejarah penyelidikan dan kajian kritikal proses penyelidikan.Program Siasatan... [-]
Ireland Galway
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu