close

Penapis

Lihat Hasil

PhD dalam Seni Bina Landskap 2021

PhD juga dikenali sebagai Doktor Falsafah atau Doktor Falsafah. Ia boleh menjadi kemuncak bertahun-tahun pengajian tinggi dan dianugerahkan oleh sebuah kolej atau universiti. Graduan kemudian mempunyai hak untuk memanggil diri mereka sebagai "doktor." Apakah PhD dalam Seni Bina Landskap? Doktor Falsafah dalam program Senibina Landskap menawarkan latihan lanjutan untuk individu yang ingin memberi… Baca lebih lanjut

PhD juga dikenali sebagai Doktor Falsafah atau Doktor Falsafah. Ia boleh menjadi kemuncak bertahun-tahun pengajian tinggi dan dianugerahkan oleh sebuah kolej atau universiti. Graduan kemudian mempunyai hak untuk memanggil diri mereka sebagai "doktor."

Apakah PhD dalam Seni Bina Landskap? Doktor Falsafah dalam program Senibina Landskap menawarkan latihan lanjutan untuk individu yang ingin memberi tumpuan kepada perancangan landskap, penggunaan skala spatial, dan reka bentuk hardscape. Pelajar juga boleh memilih kelas-kelas pada mosaik landskap, sistem pemetaan komputer, perancangan bandar dari zaman dahulu hingga sekarang, dan sistem infrastruktur. Disertasi biasanya dijangka pada akhir program terarah yang intensif.

Graduan dengan doktor dalam seni bina landskap boleh meningkatkan kerjaya perniagaan mereka kerana mereka mengembangkan kemampuan mereka untuk berkomunikasi dan mengurus masa, dan membangunkan etika kerja yang kuat. Mereka juga cenderung mempunyai mata untuk reka bentuk dan didorong sendiri, yang boleh membantu mereka membuat reka bentuk yang unik.

Kos kolej boleh berubah-ubah di antara universiti di berbagai belahan dunia dan dengan panjang program yang dipilih. Pelajar kedoktoran yang prospektif mungkin ingin menyelidik program yang berbeza dan meminta maklumat kos dari kolej tersebut.

Graduan dengan PhD dalam Senibina Landskap mungkin sudah mempunyai kerjaya, tetapi bagi mereka yang tidak, boleh jadi pelbagai pilihan yang tersedia. Bagi mereka yang mencari peluang dalam dunia perniagaan, pembina rumah dan syarikat reka bentuk sering menggunakan pakar landskap untuk menyelesaikan masalah landskap untuk rumah model, rumah khas, atau tempat tinggal negara. Sesetengah graduan boleh memilih untuk menjadi pensyarah tambahan atau profesor universiti. Orang lain boleh memilih kerjaya dalam filem atau televisyen sebagai softscape tapak dan pereka hardscape. Pekerjaan juga boleh didapati dengan agensi-agensi kerajaan yang memerlukan orang ramai untuk mewujudkan kawasan menarik di sekitar bangunan negara dan di dalam taman negeri.

Doktor Falsafah dalam program Lanskap boleh didapati di seluruh dunia. Untuk mencari program doktoral yang sesuai dengan keperluan anda, cari program anda di bawah dan hubungi langsung pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Universidade de Évora
Evora, Portugal

Program Doktor ini mengikuti prinsip-prinsip yang bertujuan untuk melatih para penyelidik dengan latar belakang saintifik yang kuat, sangat berkelayakan dalam menyelesaikan ma ... +

Program Doktor ini mengikuti prinsip-prinsip yang bertujuan untuk melatih para penyelidik dengan latar belakang saintifik yang kuat, sangat berkelayakan dalam menyelesaikan masalah, dikurniakan rasa integriti saintifik yang tinggi, dengan kemampuan untuk berkomunikasi dengan semangat keusahawanan, dengan tahap autonomi dan kemampuan yang tinggi pembelajaran berterusan. -
Doktor Falsafah
Sepenuh Masa
8 semester
Portugis, English, Sepanyol
Okt 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini