PhD dalam Seni Komputer

Terbaik PhD dalam Seni Komputer 2018

Seni Komputer

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

Dengan jumlah komputer di luar sana datang permintaan untuk kerja-kerja artis yang boleh menggunakannya, dan dengan itu Ijazah dalam Seni Komputer adalah pilihan yang sangat baik untuk individu seni digital yang berfikiran.

PhD dalam Seni Komputer

Baca lebih lanjut

PhD Dalam Teknologi Kreatif

University of Portsmouth
Campus Sepenuh masa October 2018 United Kingdom Portsmouth

Sekolah Teknologi Kreatif berpusat di sekitar penerapan teknologi baru untuk menyokong bidang kreatif. Ini termasuk reka bentuk dan pembangunan permainan, animasi, video dan bunyi, serta kawasan permohonan lain, seperti penjagaan kesihatan atau keselamatan. [+]

PhD dalam Teknologi KreatifGambaran keseluruhan penyelidikan

Sekolah Teknologi Kreatif berpusat di sekitar penerapan teknologi baru untuk menyokong bidang kreatif. Ini termasuk reka bentuk dan pembangunan permainan, animasi, video dan bunyi, serta kawasan permohonan lain, seperti penjagaan kesihatan atau keselamatan. Kami bekerjasama rapat dengan organisasi warisan budaya di seluruh dunia untuk membangunkan kaedah yang lebih baik untuk melindungi aset digital. Penyelidikan kami dianjurkan di sekitar lima tema: Realiti Maya dan Teknologi Interaktif Lanjutan, Pemeliharaan Digital, Rekaan dan Teknologi Permainan Komputer, Visualisasi Prestasi Tinggi, Animasi Komputer.

Kawasan penyelidikan

Sekolah mengalu-alukan permohonan daripada calon yang ingin melanjutkan pelajaran dengan lebih tinggi. Kami boleh menyediakan penyeliaan di pelbagai bidang termasuk Realiti Maya dan Teknologi Interaktif Lanjutan, Pengkomputeran Masa Depan Masa Depan, Reka Bentuk Permainan Komputer dan Teknologi, Visualisasi Prestasi Tinggi, Sistem Pintar dan Robotik, Animasi Komputer dan Pengisytiharan Digital.... [-]