PHDSTUDIES.COM.MY

Cari anda 327 Sambilan PhD

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

PhD Sambilan

Hasil Filter

Phd dalam bidang perakaunan dan kewangan

Unicaf University (MW)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Cyprus Online + 27 lagi

Matlamat program PhD adalah untuk menyediakan generasi penyelidik terkemuka. PhD adalah satu program penyelidikan akademik yang berdikari bebas, disokong oleh satu pasukan penyelia yang membuat sumbangan asli kepada pengetahuan yang ditulis dalam disertasi yang boleh diterbitkan.

Doktor Falsafah (PhD)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Sept. 2019 Hong Kong

dia Fakulti menawarkan dua gelaran berasaskan penyelidikan, iaitu Master of Philosophy (MPhil),

PhD sendiri dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa

ISM - International School of Management
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 4 - 7 tahun Oktober 2019 Perancis Paris Amerika Syarikat New York Afrika Selatan Cape Town India New Delhi + 7 lagi

PhD kami membangunkan kemahiran penyelidikan dan pengajaran yang anda perlukan untuk menggalakkan perspektif baru dan memberi inspirasi kepada para pemimpin perniagaan generasi akan datang. Program ini menyediakan profesional perniagaan yang berpengalaman dan bermotivasi tinggi untuk memulakan kerjaya arahan pembelajaran dan penyelidikan asli dalam akademik.

MPhil / PhD dalam Sains Komputer

The University of Hong Kong
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 4 tahun Sept. 2019 Hong Kong

Jabatan Sains Komputer menawarkan program pasca siswazah penyelidikan berikut dalam mod sepenuh masa dan sambilan:

Doktor Falsafah (PhD)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 - 14 semester Januari 2020 مليسيا Alor Setar + 1 lagi

Ph.D. program di Uthman Yeop Abdullah Graduate School of Business (OYAGSB), UUM College of Business adalah program penyelidikan penuh di mana pelajar dinilai berdasarkan tesis yang dihasilkan pada akhir masa belajar mereka.

Program PhD Eksekutif dalam Pengurusan

Management Center Innsbruck
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 4 tahun November 2019 Austria Innsbruck

Program PhD Eksekutif dalam Pengurusan, yang ditawarkan secara bersama oleh University of Antwerp, Sekolah Pengurusan Antwerp dan Management Center Innsbruck MCI Management Center Innsbruck , bertujuan untuk pengurus senior dan pengambil keputusan yang memperoleh ijazah kedoktoran (Dr., PhD atau DBA) semasa bekerja mahu. Ia mempercepatkan perkembangan kepakaran penyelidikannya sendiri dan penerapan penyelesaian saintifik terhadap cabaran semasa dalam industri dan syarikat.

Doktor Sains Sosial

Royal Roads University
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 4 tahun Januari 2020 Kanada Victoria

Program Doktor Sains Sosial adalah ijazah pertama dari jenisnya di Amerika Utara. Ia mendekati kajian masalah kompleks, dunia sebenar dalam kerangka disiplin dan transdisipliner. Reka bentuk program ini membawa intensiti penyelidikan doktor falsafah tradisional kepada tumpuan profesional yang diterapkan.

Program Doktor

Institut für Management
Kampus Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Austria Salzburg

Program kedoktoran ekstra pekerjaan IfM akan memberi anda kursus kedoktoran yang anda tidak perlu mengehadkan kerjaya atau kehidupan peribadi secara besar-besaran. Dengan kerjasama Universiti Mendel Brno, kami menawarkan Ph.D. program dengan pengawasan yang sangat baik kepada ahli akademik yang ingin melakukan kedoktoran separuh masa mereka. IfM mengusahakan semua kerja pentadbiran untuk universiti serta organisasi seminar.

Ph.D. Program Doktor

Alfred Nobel Open Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 6 semester Pendaftaran Terbuka Switzerland Effretikon

Kami melancarkan kursus kedoktoran BARU (Ph.D.) kami dari tarikh akhir pendaftaran pada 29 Mac 2019. Alfred Nobel Open Business School Switzerland menjalankan kursus doktorat yang merangkumi 6 semester dalam perkongsian rapat dengan universiti negeri Poland. Bahasa-bahasa pembelajaran dan mempertahankan tesis adalah bahasa Inggeris dan Jerman, dan kursus ini melibatkan seminar 3 hari di Poland dan 1 seminar pada setiap semester yang diadakan oleh ANOBS di Vienna. Jumlah kos kursus semester 6, penilaian dan pengijazahan ialah 37.000 euro yang mana 30 pemohon pertama diberikan elaun 20 peratus oleh ANOBS .

PhD dalam bidang seni bina

University Of Ljubljana Faculty of Architecture
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Oktober 2019 Slovenia Ljubljana + 1 lagi

Program kajian kedoktoran dalam Architecture berlangsung 3 tahun (6 semester) dan terdiri daripada sejumlah 180 ects-kredit.

Ed.D. dalam Organisasi dan Kepimpinan

University of San Francisco - School of Education
Kampus Sepenuh masa Sambilan 5 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat San Francisco + 1 lagi

The Doctorate of Education (Ed.D.) dalam Organisasi dan Kepimpinan adalah program yang unik untuk profesional kerja yang melihat diri mereka sebagai pemimpin pendidikan yang mengubah organisasi mereka melalui perspektif pembelajaran.

PhD dalam Kepimpinan Strategik

James Madison University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Harrisonburg + 1 lagi

Program kepemimpinan strategik menekankan prinsip-prinsip perniagaan, kebertanggungjawaban, dan teori dan aplikasi kepimpinan, yang semuanya bidang pembaharuan yang diketengahkan oleh kumpulan kebangsaan sebagai pentadbir pendidikan, bukan keuntungan dan pendidikan tinggi yang baru. Pelajar akan diarahkan dalam prinsip pengurusan dan dalam perspektif berwawasan yang lebih luas yang diperlukan untuk kepimpinan yang berkesan. Program ini menekankan aplikasi praktikal yang berasaskan kemahiran penyelidikan yang canggih yang diperlukan untuk pengambilan keputusan berasaskan data, inovatif dalam amalan semasa dan masa depan.

PhD dalam Kejuruteraan Bahan Struktur

Atlântica
Kampus Sepenuh masa Sambilan Oktober 2019 Portugal Barcarena

Kitaran ke-3 dalam Kejuruteraan Bahan Struktur bertujuan untuk menyediakan, melalui pendekatan penyelidikan saintifik dan praktikal, latihan pepejal, maju dan dikemaskini untuk mewujudkan penyelidik yang berkelayakan tinggi di lapangan dan dapat menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan aplikasi praktikal kejuruteraan dalam industri, atau meneruskan kerjaya penyelidikan dalam bidang saintifik ini.

Program PhD Rhodes Business School

Rhodes Business School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 5 tahun Feb. 2020 Afrika Selatan Grahamstown + 1 lagi

Menurut Rangka Kerja Kelayakan Kebangsaan, Ijazah Doktor (Jeneral) menyediakan latihan untuk kerjaya akademik dan memerlukan calon untuk menjalankan penyelidikan yang berpunca dalam tesis.

Ph.D. dalam Biokimia, Biologi Molekul dan Biofisika

University of Minnesota College of Biological Sciences
Kampus Sambilan 5 - 6 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Saint Paul

Program lepasan Biokimia, Molekul Biologi dan Biophysics menawarkan peluang yang sukar ditandingi pelajar untuk belajar, menemui dan berkembang secara akademik, profesional dan peribadi.