Filter
Doktor Falsafah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 PhD dalam Sains Sukan 2019

A PhD, atau Doktor Falsafah, adalah ijazah lanjutan yang terdiri daripada pengetahuan berasaskan penyelidikan dalam bidang tertentu. Ia mengambil masa purata empat tahun untuk mendapatkan ijazah, dan program mungkin boleh didapati di sekolah-sekolah di seluruh dunia.

Pelajar mungkin bertanya, apa yang PhD dalam Sains Sukan? Program ini direka untuk menyediakan pelajar untuk menjadi ulama dan penyelidik dalam bidang kinesiologi dan sains sukan. Bergantung kepada kurikulum tertentu, pelajar boleh mengambil kaedah penyelidikan dan kursus statistik, menghadiri seminar kedoktoran, menyediakan tesis akhir atau disertasi, dan mengambil kursus elektif. Penyelidikan boleh dilakukan dalam bidang teknologi, kesihatan kerana ia boleh digunakan untuk sukan, biomekanik, psikologi sosial sukan, tetapan kesihatan dan senaman yang berkaitan dengan kanak-kanak, orang tua, dan atlet elit.

Pelajar boleh mendapatkan kemahiran yang boleh dipindahkan seperti penyelesaian masalah, komunikasi, dan analisis kritikal, yang memberi manfaat dalam pelbagai bidang kehidupan.PhD A juga boleh membantu graduan lebih berdaya saing apabila mencari pekerjaan.

Apabila menyelidik sekolah, pelajar harus sedar bahawa kos boleh berbeza dengan ketara dari satu kepada yang lain. Rancangan mungkin boleh didapati di peringkat antarabangsa, jadi lokasi dan perjalanan kos juga perlu diambil kira. Panggilan sekolah-sekolah dan bertanya tentang tuisyen dan yuran tertentu boleh memberi pelajar idea yang lebih baik daripada apa yang perlu bajet untuk tempoh program.

A PhD dalam Sains Sukan boleh menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya. Tugas tertentu boleh bergantung kepada kawasan tertentu pelajar penyelidikan dan kajian, walaupun ramai daripada kerjaya boleh berkisar penyelidikan, mengurus, mengarah, pengajaran, atau perundingan. Contoh tajuk pekerjaan termasuk pensyarah sukan sains, pengarah makmal, sukan pemakanan, penganalisis penyelidikan, dan perunding sains sukan.

Jangan berlengah lagi untuk memulakan pendidikan anda.Menggunakan pangkalan data dalam talian yang menyeluruh untuk mencari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Sains Sukan

Charles University Faculty of Physical Education and Sport

Program kajian ini direalisasikan dalam kerangka bidang ilmu kinantropologi. Kinanthropology adalah bidang sains pelbagai disiplin yang berkaitan dengan kesan kompleks ak ... [+]

Program kajian ini direalisasikan dalam kerangka bidang ilmu kinantropologi. Kinanthropology adalah bidang sains pelbagai disiplin yang berkaitan dengan kesan kompleks aktiviti fizikal yang sengaja dan spontan terhadap perkembangan keperibadian manusia dalam konteks bio-psycho-sosial dan dalam keadaan pendidikan jasmani dan olahraga, fisioterapi, pendidikan jasmani kesihatan termasuk pengurusan yang efektif.

Tujuan kajian doktoral dalam kinanthropology adalah penyediaan saintifik pakar untuk memastikan keupayaan mereka dalam hal penyelidikan, aktiviti saintifik dan pedagogi yang independen dan aplikasi praktikal pengetahuan dan kemahiran yang diperolehi sesuai dengan keperluan amalan. Ia adalah program pengajian antara disiplin yang memerlukan variasi pendekatan penyelesaian tugas yang mencerminkan penyebaran tematik keseluruhan disiplin saintifik ini. Pendekatan sistem semakin meningkat semasa pengajian dengan penekanan terhadap kekhususan kinanthropology, baik dari segi metodologi dan kandungan. Kajian kedoktoran dalam program kinantropologi sangat individu, berdasarkan jenis projek tesis disertasi dan juga bidang pengajian sarjana muda. Program persediaan dipilih untuk membangunkan kesediaan teoretikal dan metodologi pelajar berhubung dengan pengkhususan disertasi / nya dengan tujuan aktiviti saintifik yang sistematik dalam masalah penyelidikan yang dipilih.... [-]

Republik Czech Prague
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Nicosia

Universiti Nicosia menawarkan Program Doktor dalam Sains Latihan dan Pendidikan Jasmani yang membawa kepada ijazah PhD. Program ini direka untuk memberi pengetahuan saint ... [+]

Tempoh pengajian (tahun): 3 tahunTajuk pengajian: Ph.D dalam Latihan dan Pendidikan JasmaniTahap Tajuk: Ph.D. (Kitaran Kajian Ketiga)Bahasa arahan: Bahasa YunaniKaedah Pendaftaran: Penuh waktu / Paruh waktuUnit Kredit Eropah Minimum (ECTS): 180Penerangan Program

Universiti Nicosia menawarkan Program Doktor dalam Sains Latihan dan Pendidikan Jasmani yang membawa kepada ijazah PhD.

Program ini direka untuk memberi pengetahuan saintifik di peringkat tertinggi dan menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam bidang pendidikan tinggi, dalam penyelidikan saintifik dan bidang latihan kognitif dan pendidikan jasmani.

Tujuan program PhD adalah untuk menyediakan saintis yang berpengalaman dengan matlamat utama untuk menjalankan penyelidikan sempadan, mencadangkan penyelidikan dan penyelesaian praktikal dan mengambil kepimpinan dalam bidang latihan dan pendidikan jasmani serta dalam industri sukan yang lebih luas.... [-]

Cyprus Nicosia
Permintaan Maklumat
Greek
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 8 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu