Filter
Doktor Falsafah
Amerika Syarikat Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda PhD dalam Sains Hutan di Amerika Syarikat

A PhD, juga dikenali sebagai Doktor Falsafah, adalah ijazah kedoktoran yang dianugerahkan oleh universiti akademik yang telah memenuhi semua kelayakan yang diperlukan dan kini boleh dianggap doktor dalam bidang akademik masing-masing.

sains Forest memberi tumpuan kepada kepentingan hutan dan bagaimana pertumbuhan dan pembangunan hutan menyumbang kepada pemahaman kita lebih besar daripada sumber semula jadi. Hutan boleh menjadi sumber ilmu yang penting untuk mata pelajaran seperti klimatologi dan hidrologi serta ekosistem penting bagi banyak organisma hidup.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

PhD dalam Sains Hutan di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Sains Hutan, Amerika Syarikat

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Northern Arizona University

Anda akan bersedia untuk pengurusan sumber awam atau swasta atau kerjaya yang berkaitan dalam penyelidikan dan pendidikan. Fokus utama kita ialah mengenai masalah dan pel ... [+]

Dalam program PhD kami, anda akan dibimbing oleh fakulti yang berkongsi minat anda untuk alam sekitar dan yang menjalankan pecah tanah penyelidikan anda boleh menyertai.

Anda akan bersedia untuk pengurusan sumber awam atau swasta atau kerjaya yang berkaitan dalam penyelidikan dan pendidikan. Fokus utama kita ialah mengenai masalah dan peluang yang berkaitan dengan pengurusan bersepadu ekosistem hutan.

Anda akan mendapat manfaat daripada interaksi rapat dengan amalan profesional dan penyeliaan yang terlibat ahli fakulti bersemangat dan berdedikasi. Anda berada dalam dua puluh batu jenis hutan yang terdiri daripada kayu keras ngarai dan pinyon-juniper untuk merapikan dan cemara. lokasi kami di dalam hutan Ponderosa pain berdampingan terbesar di negara ini menyediakan akses mudah ke tanah diuruskan oleh:... [-]

Amerika Syarikat Flagstaff
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu