$close

Penapis

Lihat Hasil

2 PhD dalam Reka Bentuk Visual 2022

Mendapatkan ijazah kedoktoran, atau PhD, adalah matlamat yang mengagumkan. Laluan untuk mendapatkan PhD mungkin sukar, tetapi pencapaiannya sangat mengesankan dan dapat membantu memastikan pelajar menjadi pakar dalam bidang pengajian mereka. Apakah PhD dalam Reka Bentuk Visual? Reka bentuk visual adalah proses menggunakan imej untuk berkomunikasi dengan orang. Mereka yang mempelajari reka bentuk… Baca lebih lanjut

Mendapatkan ijazah kedoktoran, atau PhD, adalah matlamat yang mengagumkan. Laluan untuk mendapatkan PhD mungkin sukar, tetapi pencapaiannya sangat mengesankan dan dapat membantu memastikan pelajar menjadi pakar dalam bidang pengajian mereka.

Apakah PhD dalam Reka Bentuk Visual? Reka bentuk visual adalah proses menggunakan imej untuk berkomunikasi dengan orang. Mereka yang mempelajari reka bentuk visual boleh belajar bagaimana untuk menerapkan unsur-unsur seperti warna, bentuk, saiz, dan penjajaran untuk mendapatkan maknanya lebih baik kepada penonton melalui imej yang mereka buat. Bidang ini boleh merangkumi banyak aspek yang sama yang dipelajari dalam reka bentuk grafik, serta konsep lain seperti yang diterapkan dalam komunikasi visual.

Mempunyai ijazah dalam reka bentuk visual boleh membantu seseorang untuk lebih mengungkapkan kreativiti mereka sementara juga mungkin memperoleh kehidupan yang lebih baik daripada mereka akan mengejar seni halus. Pelajar boleh belajar bagaimana untuk membentangkan maklumat dengan cara yang menarik, menjadikan mereka lebih meyakinkan, dan mereka mungkin memperoleh pengetahuan baru mengenai cara terbaik untuk menggabungkan unsur-unsur seperti warna dan bentuk.

PhD boleh mengambil masa beberapa tahun untuk mendapatkan dan biasanya menghendaki pelajar melengkapkan ijazah sarjana muda atau sarjana pertama. Kos ijazah mungkin berbeza bergantung kepada di mana universiti itu atau jika kursus itu dalam talian.

Mendapatkan PhD dalam Reka Bentuk Visual berpotensi membuka beberapa laluan kerjaya dan mungkin termasuk pilihan untuk kerja bebas. Bukan sahaja pelajar boleh mengejar kerjaya sebagai pereka grafik, tetapi mereka juga boleh meneroka pekerjaan seperti pemaju web, ilustrator, dan animator. Mengajar orang lain sebagai profesor atau pengajar juga merupakan pilihan. Memiliki tahap ijazah yang tinggi akan membantu individu meningkat dengan cepat ke bahagian atas mana-mana jalan kerjaya yang mereka memutuskan untuk meneruskan.

Mencari sekolah yang betul tidak perlu menjadi beban. Terdapat banyak kursus yang boleh didapati di universiti atau dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Amerika Syarikat

Penyelidikan sains warna di RIT merangkumi pelbagai bidang seperti visualisasi data perubatan, grafik komputer dan animasi, pemuliharaan seni, ukuran spektrum dan bahan-bahan ... +

Penyelidikan sains warna di RIT merangkumi pelbagai bidang seperti visualisasi data perubatan, grafik komputer dan animasi, pemuliharaan seni, ukuran spektrum dan bahan-bahan pengukuran, percetakan warna, fotografi digital, gambar bergerak dan televisyen, dan pemodelan persepsi kita untuk digunakan dalam warna yang menentukan kualiti. -
Doktor Falsafah
Sepenuh Masa
4 tahun
English
Ogo 2022
Kampus
 
香港嶺南大學
Tuen Mun, Hong Kong

Pengajian Visual di Lingnan adalah jabatan yang berdiri sendiri yang memfokuskan pada sub-disiplin teras berikut: sejarah seni, kajian filem, dan estetika falsafah.

Pengajian Visual di Lingnan adalah jabatan yang berdiri sendiri yang memfokuskan pada sub-disiplin teras berikut: sejarah seni, kajian filem, dan estetika falsafah. -
Doktor Falsafah
Sepenuh Masa
30 - 72 bulan
English
Sep 2022
Kampus