$close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan PhD dalam Reka Bentuk Kejuruteraan 2022

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk. reka bentuk kejuruteraan adalah kawasan yang mencabar yang menggabungkan teknologi reka bentuk, kepimpinan dan interaksi perkhidmatan. Contoh kursus yang ditawarkan adalah sta… Baca lebih lanjut

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

reka bentuk kejuruteraan adalah kawasan yang mencabar yang menggabungkan teknologi reka bentuk, kepimpinan dan interaksi perkhidmatan. Contoh kursus yang ditawarkan adalah statistik reka bentuk, pembuatan dan kejuruteraan mekanikal, sejarah reka bentuk, pembinaan dan reka bentuk strategi, dan faktor-faktor sosial dan manusia.

Sambilan PhD dalam Reka Bentuk Kejuruteraan

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Technical University of Liberec
Liberec, Republik Czech

Program pengajian doktoral Machines and Equipment Design difokuskan pada projek sains dan penyelidikan bebas dalam bidang rekabentuk mesin dan peralatan.

Program pengajian doktoral Machines and Equipment Design difokuskan pada projek sains dan penyelidikan bebas dalam bidang rekabentuk mesin dan peralatan. -
Doktor Falsafah
Sepenuh Masa
Separuh masa
4 tahun
English
Sep 2022
Kampus