$close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan PhD dalam Reka Bentuk Kejuruteraan di Republik Czech 2022

A PhD atau Doktor Falsafah adalah ijazah akademik lepasan ijazah yang dianugerahkan oleh universiti. Setelah mencapai satu PhD dia sering boleh dirujuk sebagai doktor. Dalam bidang reka bentuk kejuruteraan, pengetahuan digabungkan dari pelbagai bidang dan menghasilkan reka bentuk yang berfungsi. Bergantung kepada program ini, pelajar dapat belajar bagaimana untuk mengintegrasikan teknologi elektri… Baca lebih lanjut

A PhD atau Doktor Falsafah adalah ijazah akademik lepasan ijazah yang dianugerahkan oleh universiti. Setelah mencapai satu PhD dia sering boleh dirujuk sebagai doktor.

Dalam bidang reka bentuk kejuruteraan, pengetahuan digabungkan dari pelbagai bidang dan menghasilkan reka bentuk yang berfungsi. Bergantung kepada program ini, pelajar dapat belajar bagaimana untuk mengintegrasikan teknologi elektrik, mekanikal dan elektronik ke dalam satu produk.

Republik Czech mempunyai pendidikan universiti yang mantap dan penyelidikan berasaskan. Ini telah menjadikan pembelajaran Jogja Prague salah satu kurikulum dihormati 's di Eropah kerana ia memupuk semangat kreativiti dan inovasi di kalangan pelajar.

Sambilan PhD dalam Reka Bentuk Kejuruteraan di Republik Czech

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Republik Czech
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Technical University of Liberec
Liberec, Republik Czech

Program pengajian doktoral Machines and Equipment Design difokuskan pada projek sains dan penyelidikan bebas dalam bidang rekabentuk mesin dan peralatan.

Program pengajian doktoral Machines and Equipment Design difokuskan pada projek sains dan penyelidikan bebas dalam bidang rekabentuk mesin dan peralatan. -
Doktor Falsafah
Sepenuh Masa
Separuh masa
4 tahun
English
Sep 2022
Kampus