Filter
Doktor Falsafah
United Kingdom Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda PhD dalam Reka bentuk Permainan di UK

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

reka bentuk permainan merujuk kepada penciptaan media digital dalam bentuk permainan video, kandungan permainan dalam talian dan aplikasi hiburan yang boleh dimuat turun. pereka permainan boleh bekerja untuk diri mereka mewujudkan kandungan asal, atau mereka boleh membuat media untuk syarikat, perniagaan, atau syarikat-syarikat pendidikan.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

PhD dalam Reka bentuk Permainan di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Reka bentuk Permainan, United Kingdom

Other options within this field of study:
University of Portsmouth

Sekolah Teknologi Kreatif berpusat di sekitar penerapan teknologi baru untuk menyokong bidang kreatif. Ini termasuk reka bentuk dan pembangunan permainan, animasi, video ... [+]

PhD dalam Teknologi KreatifGambaran keseluruhan penyelidikan

Sekolah Teknologi Kreatif berpusat di sekitar penerapan teknologi baru untuk menyokong bidang kreatif. Ini termasuk reka bentuk dan pembangunan permainan, animasi, video dan bunyi, serta kawasan permohonan lain, seperti penjagaan kesihatan atau keselamatan. Kami bekerjasama rapat dengan organisasi warisan budaya di seluruh dunia untuk membangunkan kaedah yang lebih baik untuk melindungi aset digital. Penyelidikan kami dianjurkan di sekitar lima tema: Realiti Maya dan Teknologi Interaktif Lanjutan, Pemeliharaan Digital, Rekaan dan Teknologi Permainan Komputer, Visualisasi Prestasi Tinggi, Animasi Komputer.

Kawasan penyelidikan

Sekolah mengalu-alukan permohonan daripada calon yang ingin melanjutkan pelajaran dengan lebih tinggi. Kami boleh menyediakan penyeliaan di pelbagai bidang termasuk Realiti Maya dan Teknologi Interaktif Lanjutan, Pengkomputeran Masa Depan Masa Depan, Reka Bentuk Permainan Komputer dan Teknologi, Visualisasi Prestasi Tinggi, Sistem Pintar dan Robotik, Animasi Komputer dan Pengisytiharan Digital.... [-]

United Kingdom Portsmouth
February 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu