Filter
Doktor Falsafah
China Fujian Xiamen Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Quantitative Economics in Xiamen China

A PhD atau Doktor Falsafah adalah ijazah akademik lepasan ijazah yang dianugerahkan oleh universiti. Setelah mencapai satu PhD dia sering boleh dirujuk sebagai doktor.

China, secara rasmi Rakyat 's Republik China, adalah negara berdaulat yang terletak di Asia Timur. Ia adalah negara di dunia 's paling ramai penduduk, dengan penduduk lebih 1.35 bilion.

Permintaan pendidikan tinggi di bandar ini semakin meningkat lebih dan lebih setiap tahun. Ini telah menyaksikan kemunculan banyak institusi pengajian tinggi untuk berkhidmat kepada pelajar. Hasil daripada ini bertambah baik tahap pendidikan yang lebih tinggi, kota kini mengalami perkembangan sosial dan ekonomi.

Terbaik PhD dalam Quantitative Economics in Xiamen di China

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Quantitative Economics, Xiamen

Ijazah
Lokasi
China
Fujian
Xiamen
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics

Program doktoral antarabangsa dalam bidang ekonomi dan kewangan di WISE ... [+]

Program doktoral antarabangsa dalam bidang ekonomi dan kewangan di WISE

WISE memberi tumpuan kepada ekonomi dan pendidikan kewangan yang berkualiti tinggi, penyelidikan sempadan, dan pertukaran akademik dan kerjasama akademik antarabangsa yang intensif. Dengan ahli fakulti yang cemerlang yang direkrut dari universiti di luar negara, semua program ijazah dijalankan dalam Bahasa Inggeris berdasarkan standard umum antarabangsa.

WISE

Ekonomi KuantitatifEkonomi BaratKewanganStatistikButiran Program

Tempoh program: 4 tahun pengajian sepenuh masa Bahasa pengajaran: Bahasa Inggeris Program permulaan: Semester kejatuhan Yuran pengajian: RMB 55,000 setahun, RMB 165,000 secara keseluruhan Bayaran permohonan: 400RMB... [-]

China Xiamen
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu