PhD dalam Psikologi di Serbia

Cari anda PhD dalam Psikologi di Serbia

Psikologi

A PhD atau Doktor Falsafah adalah ijazah akademik lepasan ijazah yang dianugerahkan oleh universiti. Setelah mencapai satu PhD dia sering boleh dirujuk sebagai doktor.

A PhD Psikologi diperlukan jika anda ingin membuka amalan peribadi anda sendiri. Dalam kebanyakan kes, anda akan memerlukan tahap ini Muda jika anda ingin untuk mengajar dan menjalankan penyelidikan di peringkat universiti.

Serbia, secara rasmi Republik Serbia, adalah sebuah negara yang terletak di persimpangan Tengah dan Eropah Tenggara, meliputi bahagian selatan Pannonian Plain dan kawasan Balkan pusat. Modal Serbia 's Belgrade telah terpilih sebagai salah satu daripada ibu dan akan datang dari Eropah.

PhD dalam Psikologi di Serbia

Baca lebih lanjut

Phd dalam tingkah laku dan kognisi

University of Göttingen
Campus Sepenuh masa October 2018 Serbia Belgrade

Fokus program kajian ini adalah di atas asas dan evolusi tingkah laku primat nonhuman dan manusia. projek penyelidikan yang dijalankan dalam bidang psikologi, antropologi dan biologi evolusi, dengan penekanan kepada pendekatan perbandingan. [+]

PhD dalam Kelakuan dan Kognisi Ijazah: Dr. rer. nat. atau Ph.D. Pelaksanaan: musim panas dan wintersemester Tempoh biasa: Enam semester Permohonan: Online-Permohonan Tarikh tutup permohonan dan permulaan: 31 Januari selama tempoh musim panas berikut; Julai 31 selama tempoh musim sejuk yang berikut Keperluan: Ijazah Sarjana Biologi atau Psikologi, atau bidang yang berkaitan dari sains semula jadi; "Fast track" kemasukan daripada program master bergabung dalam bidang Psikologi atau DNB (Pembangunan, Neural dan Tingkah Laku Biologi) di Universiti Göttingen adalah mungkin untuk calon-calon yang cemerlang. Keperluan bahasa: Bukti penguasaan dalam bahasa Inggeris

KETERANGAN RINGKAS... [-]