Filter
Doktor Falsafah
Serbia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda PhD dalam Psikologi di Serbia

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

Pengkhususan tersedia untuk PhD Psikologi Tingkah Laku adalah Neurosains, klinikal, Kognitif, Perkembangan, Psikologi Kesihatan, Pembelajaran dan Kelakuan, Kuantitatif, dan Psikologi Sosial. Objektif utama semua ini adalah untuk melatih penyelidik yang memajukan pengetahuan yang menjadi asas disiplin psikologi terletak.

Serbia (Serbia: Србија, Srbija) adalah sebuah negara yang terletak di kawasan Balkan, di Eropah Selatan. Semasa musim panas pelancong suka menghabiskan masa mereka di Belgrade dan menikmati sifat banyak taman negara di seluruh negara. Kebanyakan warga Eropah tidak memerlukan visa untuk memasuki Serbia.

PhD dalam Psikologi di Serbia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Psikologi, Serbia

University of Göttingen

Fokus program kajian ini adalah di atas asas dan evolusi tingkah laku primat nonhuman dan manusia. projek penyelidikan yang dijalankan dalam bidang psikologi, antropologi ... [+]

PhD dalam Kelakuan dan Kognisi Ijazah: Dr. rer. nat. atau Ph.D. Pelaksanaan: musim panas dan wintersemester Tempoh biasa: Enam semester Permohonan: Online-Permohonan Tarikh tutup permohonan dan permulaan: 31 Januari selama tempoh musim panas berikut; Julai 31 selama tempoh musim sejuk yang berikut Keperluan: Ijazah Sarjana Biologi atau Psikologi, atau bidang yang berkaitan dari sains semula jadi; "Fast track" kemasukan daripada program master bergabung dalam bidang Psikologi atau DNB (Pembangunan, Neural dan Tingkah Laku Biologi) di Universiti Göttingen adalah mungkin untuk calon-calon yang cemerlang. Keperluan bahasa: Bukti penguasaan dalam bahasa Inggeris

KETERANGAN RINGKAS... [-]

Serbia Belgrade
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu