Filter
Doktor Falsafah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 5 PhD dalam Psikologi Organisasi 2019

Pelajar yang mendaftar dalam program PhD sedang mencari untuk belajar di peringkat lanjutan dalam bidang pengajian mereka. Juga dikenali sebagai ijazah kedoktoran, PhD menyediakan graduan untuk menyumbang pemikiran inovatif ke bidang mereka dan untuk bersaing dengan jayanya di pasaran global.

Apakah PhD dalam Psikologi Organisasi? Bidang pengajian ini memberi tumpuan kepada psikologi organisasi, yang merupakan kajian bagaimana manusia berinteraksi di tempat kerja. Melalui penyelidikan, kuliah dan seminar kelas, para ulama akan mengkaji topik seperti psikologi kakitangan, pengurusan perubahan, teori penyelidikan dan pengurusan perubahan. Program ini boleh disesuaikan dengan pendekatan yang lebih umum, atau pengkhususan dalam bidang ini termasuk psikologi perundingan, pengurusan sumber manusia, perniagaan antarabangsa dan pembinaan kepimpinan.

Graduan program ini kerap mengembangkan senarai kemahiran yang diinginkan dalam kehidupan peribadi dan profesional. Kemahiran kepimpinan dan kefahaman tentang dinamika manusia seringkali hasil belajar dalam bidang ini, serta memperoleh pemahaman yang lebih mendalam tentang psikologi manusia di tempat kerja, yang boleh menyebabkan kemajuan kerjaya.

Perbelanjaan untuk program PhD berbeza dari institusi ke institusi, bergantung kepada beberapa faktor. Elemen yang boleh menjejaskan harga keseluruhan termasuk tuisyen, buku, bekalan, geran dan bantuan kewangan. Individu perlu menghubungi setiap sekolah untuk butiran khusus mengenai harga dan biasiswa.

Graduan dengan PhD dalam Psikologi Organisasi mungkin permintaan di institusi pembelajaran, firma swasta, dan syarikat antarabangsa. Pilihan kerjaya untuk graduan termasuk kaunselor, perunding tempat kerja, penyelidik, wartawan, ejen bebas dan agen awam. Gelaran kerja untuk bidang ini meliputi kepelbagaian penawaran, termasuk wartawan, blogger, pengkritik media sosial, pengurus, ketua pegawai eksekutif dan penyelidik utama.

Program untuk PhD dalam Psikologi Organisasi ditawarkan dalam talian dan di universiti tradisional, dan mereka boleh didapati di banyak negara yang berbeza. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

5 Hasil dalam Psikologi Organisasi

Rocky Mountain College

Program Doktor Falsafah Pekerjaan Rocky Mountain College adalah salah satu program doktoratik terapi pekerjaan yang pertama di Montana di negeri Montana. Sebagai ijazah k ... [+]

Program Doktor Terapi Pekerjaan

Program Doktor Falsafah Pekerjaan Rocky Mountain College adalah salah satu program doktoratik terapi pekerjaan yang pertama di Montana di negeri Montana. Sebagai ijazah kedoktoran profesional peringkat pasca sarjana, pemohon mesti melengkapkan semua keperluan untuk ijazah sarjana muda sebelum matrikulasi ke dalam program. Panjang keseluruhan program adalah 115 jam kredit, 3.0 tahun (sembilan semester). Kurikulum ini merangkumi dua pengalaman bidang kerja selama 12 minggu dan satu pengalaman doktoral selama 16 minggu.

Apakah Terapi Pekerjaan?

Pengamal terapi pekerjaan bertanya Apa yang penting untuk anda? Bukan apa perkara dengan awak?

Dalam istilah yang paling mudah, terapi pekerjaan dan pembantu terapi pekerjaan membantu orang ramai sepanjang hayat mengambil bahagian dalam perkara yang mereka mahu dan perlu dilakukan menerusi penggunaan terapeutik aktiviti harian (pekerjaan). Intervensi terapi pekerjaan umum termasuk membantu kanak-kanak kurang upaya untuk berpartisipasi sepenuhnya dalam situasi sekolah dan sosial, membantu orang yang pulih dari kecederaan untuk mendapatkan semula kemahiran, dan memberikan sokongan kepada orang dewasa yang lebih tua yang mengalami perubahan fizikal dan kognitif (AOTA.org).... [-]

Amerika Syarikat Billings
Sept. 2019
English
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Telfer School of Management

... [+]

Pelajar-pelajar kita menjalankan penyelidikan mereka dengan kerjasama profesor terkenal di peringkat antarabangsa.

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/health-systems-research-seminar-series-hsrss" ></a> <a href="http://saea.uottawa.ca/site/en/training-and-support/attestation-en-pedagogie-universitaire" ></a>.

.

[-]
Kanada Ottawa
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Johannesburg

Kelayakan ini membangunkan kemahiran intelektual dan profesional pelajar. A berasaskan masalah, unik, topik yang relevan, asal dan boleh dilaksanakan pada tahap akademik ... [+]

Kelayakan ini membangunkan kemahiran intelektual dan profesional pelajar. A berasaskan masalah, unik, topik yang relevan, asal dan boleh dilaksanakan pada tahap akademik yang maju dalam disiplin ini perlu dikaji secara bebas dan dilaporkan secara saintifik, dalam bentuk tesis kedoktoran. tesis itu akan menjadi sumbangan yang telah memilih untuk pengetahuan, dan wawasan ke dalam, disiplin mata pelajaran serta bidang penyelidikan. pelajar yang layak juga akan memaparkan kecekapan dalam penggunaan metodologi penyelidikan yang berkaitan dan bertulis dan / atau komunikasi lisan yang betul dalam proses penyelidikan dan penemuan. Kelayakan yang juga boleh berlaku melalui gabungan penyelidikan bebas dan kerja-kerja saintifik pembangunan sifat-sifat asal atas apa-apa topik yang maju. Program ini akan menyediakan pelajar untuk merenung aplikasi ekonomi mereka sendiri untuk menilai kesan yang mengenainya dalam konteks holistik Psikologi Industrial dalam kehidupan seharian mereka.... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Doktor Falsafah (Ph.D.) dalam Psikologi Am dengan penekanan pada Psikologi Perindustrian dan Organisasi telah dibangunkan untuk individu yang ingin menjadi pakar tingkah ... [+]

Doktor Falsafah ( Ph.D. ) dalam Psikologi Am dengan penekanan pada Psikologi Perindustrian dan Organisasi telah dibangunkan untuk individu yang ingin menjadi pakar tingkah laku di tempat kerja.

Mereka yang mempunyai Doktor Falsafah dalam Psikologi Perindustrian dan Organisasi sering mengejar kerjaya sebagai guru atau penyelidik di peringkat kolej atau universiti, psikologi perunding dan kakitangan, atau penyelidik. Di tempat kerja, psikologi perindustrian dan organisasi berusaha untuk memperbaiki bidang seperti pemilihan dan penempatan, latihan dan pembangunan, dan penilaian prestasi pekerja.

Program ini melibatkan kajian mendalam tentang bagaimana individu berkelakuan dalam pelbagai tetapan. Pelajar dinasihatkan untuk bertanya secara terus dengan negeri mereka jika mereka berhasrat untuk meneruskan lesen, kerana ijazah ini tidak membawa langsung kepada lesen dalam dan dari dirinya sendiri.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

... [+]

Bagaimanakah kursus berstruktur?

Ke-2 dan ke-3 tahun

[-]
Portugal Lisbon
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu