PHDSTUDIES

PhD di Peru 2021

Peru telah menarik pelancong dari seluruh dunia, dan lebih dan lebih ramai pelajar memilih Peru untuk pendidikan lepasan ijazah. Terdapat sesuatu untuk semua orang di Peru, termasuk runtuhan purba, gunung salji memuncak, bukit pasir, gunung berapi, muzium, pantai cantik, bandar-bandar yang dinamik, makanan yang sangat baik, dan budaya dengan pelbagai pengaruh. A PhD di Peru boleh membuktikan untuk menjadi satu pengalaman yang benar-benar menyeronokkan dan menyedarkan.

PhD dalam program Peru direka bentuk untuk pelajar yang berminat dalam mengejar kerjaya dalam bidang akademik, penyelidikan, atau industri. PhD dalam program Peru memerlukan pelajar mempunyai pendidikan, pengalaman, dan syarat khusus bagi setiap program, serta kemahiran dan kecekapan berfikir secara kritis dan bebas. Pelajar yang mengikuti PhD dalam Peru akan, di bawah pengawasan pakar fakulti, menjalankan penyelidikan terhadap satu topik khusus dalam bidang dan melengkapkan dengan jayanya dan mempertahankan disertasi.

Ketahui lebih lanjut mengenai PhD di Peru dengan mencari melalui program-program di bawah dan anda boleh mencari langkah seterusnya dalam kerjaya akademik dan profesional anda!

 

Hasil Filter

Doktor di Pentadbiran

Universidad de San Martín de Porres
Doktor Falsafah
DBA
Mac 2021
<
Sepenuh Masa
Sepanyol
Kampus

Perubahan yang berterusan dalam model dan paradigma pengetahuan sains pengurusan dan cawangan-cawangan ekonomi yang berbeza membawa guru profesional, perunding dan penyelidik ...

Baca lebih lanjut