PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik PhD dalam Perniagaan dan Ekonomi in Vaasa Finland

A PhD atau Doktor Falsafah adalah ijazah akademik lepasan ijazah yang dianugerahkan oleh universiti. Setelah mencapai satu PhD dia sering boleh dirujuk sebagai doktor.

Perniagaan dan ekonomi adalah berkait rapat. Pelajar boleh mendaftar dalam program yang menggabungkan disiplin ini untuk mengetahui lebih lanjut tentang bagaimana mereka berinteraksi dan bagaimana untuk menggunakan sambungan ini untuk membina perniagaan dan membuat ia berjaya.

Ulama tahap yang lebih tinggi di Finland dengan mudah mengakses kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi di politeknik berorientasikan praktikal atau universiti. Budaya Finland adalah mudah untuk belajar kerana kerajaan telah menetapkan kementerian yang bertanggungjawab untuk meningkatkan budaya, dasar belia, sukan dan kerjasama antarabangsa.

Bandar Vaasa terletak di pantai barat Finland. Bandar ini mempunyai lebih 60,000 penduduk dan kebanyakan mereka bekerja di industri di bandar ini. Bandar Vaasa mempunyai 3 Universiti utama.

Terbaik PhD dalam Perniagaan dan Ekonomi in Vaasa di Finland

1 Hasil dalam Perniagaan dan Ekonomi, Vaasa Filter

Program PhD

Hanken School of Economics
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Finland Helsinki Vaasa + 1 lagi

Program PhD Hanken sesuai dengan empat tahun pengajian sepenuh masa, di mana anda menghasilkan tesis doktor (180 mata kredit) dan lengkap 60 titik kredit ECTS kursus.