Filter
Doktor Falsafah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Perniagaan dan Ekonomi 2019/2020

PhD A adalah tahap yang paling atas pencapaian akademik yang boleh diperolehi di kebanyakan bidang. Selain penciptaan tesis, pendapatan PhD lazimnya memerlukan kajian menyeluruh dalam tempoh tiga tahun. Pelbagai darjah lebih rendah peringkat yang perlu sebelum pelajar boleh mendaftar dalam program PhD.

Apakah yang dimaksudkan dengan PhD dalam Perniagaan dan Ekonomi? Bidang pengajian adalah berkaitan dengan jabatan kewangan syarikat. Manakala amalan perniagaan dan operasi akan dikaji, terdapat juga memberi tumpuan kepada implikasi ekonomi dan proses yang perlu untuk kejayaan syarikat. Pelajar biasanya mengkaji kewangan am, amalan pengurusan, ekonomi global, pelaburan dan risiko, dan penilaian aliran tunai.

Memegang PhD yang menjadikan ia lebih mudah untuk mencipta kerjaya untuk diri sendiri dalam bidang perniagaan. jawatan maju yang anda tidak boleh masuk jika tidak terbuka kepada anda dan anda boleh mendapat gaji yang lebih tinggi. Masa yang diperlukan untuk memasuki kedudukan lebih tinggi dikurangkan juga.

Kerana kos memperoleh PhD dalam Perniagaan dan Ekonomi berbeza agak sedikit, ia adalah satu keputusan yang bijak untuk menyelidik sebelum mendaftar. Semua dari sekolah tertentu dan program ke negara kajian akan mempengaruhi tuisyen dan perlu difahami sebelum memulakan.

Kerana program PhD dalam perniagaan dan ekonomi menggabungkan kedua-dua perniagaan dan bahagian ekonomi, terdapat banyak kerjaya yang boleh dicapai. Di sebelah perniagaan, ia adalah mungkin untuk menjadi pengurus, ketua jabatan, perunding, penyelia, atau eksekutif. Mengenai ekonomi, kedua-dua kedudukan yang lebih rendah, seperti akauntan atau juruaudit, dan kedudukan yang lebih tinggi, seperti penganalisis perakaunan kanan, boleh dicapai. Selain itu, ia adalah mungkin untuk belajar untuk memasuki bidang pendidikan untuk mengajar pelajar akan datang tentang perniagaan dan ekonomi.

Untuk memulakan, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Perniagaan dan Ekonomi

Hanken School of Economics

Program PhD Hanken sesuai dengan empat tahun pengajian sepenuh masa, di mana anda menghasilkan tesis doktor (180 mata kredit) dan lengkap 60 titik kredit ECTS kursus. ... [+]

Dapatkan PhD dalam Perniagaan dan Ekonomi

Menjadi pengeluar pengetahuan esok dan seterusnya

Adakah anda mempunyai:

Suatu kepentingan dalam perniagaan dan ekonomi di luar biasa?Ijazah Sarjana dan semangat untuk mewujudkan pengetahuan?Keinginan untuk bekerja dengan isu-isu yang penting untuk diri sendiri dan masyarakat?Keinginan untuk melindungi kebolehpasaran anda dalam ekonomi global esok dan seterusnya?

Hanken menandatangani kontrak pekerjaan dengan semua pelajar doktor baru. Kontrak pekerjaan adalah selama 12 bulan dengan pilihan 12 bulan lagi, dengan syarat terdapat kemajuan belajar yang baik.

Struktur Program

Program PhD Hanken sesuai dengan empat tahun pengajian sepenuh masa, di mana anda menghasilkan tesis doktor (180 mata kredit) dan lengkap 60 titik kredit ECTS kursus.... [-]

Finland Helsinki Vaasa
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu