PHDSTUDIES

Sambilan PhD dalam Pengajian Perniagaan di Portugal 2021

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

Pelajar yang ingin bekerja dalam dunia perniagaan yang sangat perlu mengambil pengajian perniagaan. Program akademik akan membantu pelajar membangunkan kemahiran dalam pengurusan pekerja, pengurusan wang, pemasaran, kepimpinan, dan etika perniagaan.

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

Sambilan PhD dalam Pengajian Perniagaan di Portugal

2 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Portugal Filter

Program Antarabangsa Pengajian DBA + Ph.D. Program dalam Pengurusan

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program
Doktor Falsafah
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Program Antarabangsa ISEG Doktor Pengajian Pentadbiran Perniagaan (iDBA) dan Ph.D berturut-turut. dalam pengurusan menggabungkan kecemerlangan penyelidikan dengan amalan profe ...

Baca lebih lanjut

PhD dalam Pengajian Perniagaan dan Pengurusan

University of Porto School of Economics and Management
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3 tahun
English
Kampus

Sekolah Ekonomi dan Pengurusan, Universiti Porto, adalah sekolah utama dalam bidang ekonomi dan pengurusan di Portugal dengan pengalaman yang panjang dalam pengajaran dan peny ...

Baca lebih lanjut