close

Penapis

Lihat Hasil

PhD dalam Pengurusan Organisasi 2021

Selepas melengkapkan ijazah sarjana, ramai pelajar memilih untuk memasuki dunia kerja. Lain-lain, bagaimanapun, memilih untuk terus belajar untuk mempelajari segala yang mereka dapat dalam bidang mereka. Adalah mungkin untuk mendapatkan PhD sebagai capstone untuk kebanyakan bidang pengajian. Apakah PhD dalam Pengurusan Organisasi? Bidang pengajian ini adalah subkategori bidang pengurusan yang le… Baca lebih lanjut

Selepas melengkapkan ijazah sarjana, ramai pelajar memilih untuk memasuki dunia kerja. Lain-lain, bagaimanapun, memilih untuk terus belajar untuk mempelajari segala yang mereka dapat dalam bidang mereka. Adalah mungkin untuk mendapatkan PhD sebagai capstone untuk kebanyakan bidang pengajian.

Apakah PhD dalam Pengurusan Organisasi? Bidang pengajian ini adalah subkategori bidang pengurusan yang lebih besar yang mengkhususkan diri dalam beberapa aspek organisasi yang lebih luas dalam menjalankan perniagaan. Ini biasanya termasuk logistik, rantaian bekalan, pengurusan projek, atau analisis. Sebagai tambahan kepada kajian khusus ini, pengurusan organisasi juga mengajar para pelajar mengenai pengurusan operasi secara umum.

Kemahiran yang dibangunkan semasa program PhD dalam pengurusan organisasi adalah antara manfaat terbesar. Kebanyakan pelajar menguasai kebolehan organisasi, komunikasi, pemikiran kritikal, operasi perniagaan, dan kepimpinan. Kesemua kemahiran ini dapat memungkinkan untuk mendapatkan gaji yang lebih tinggi dan memasuki kedudukan yang lebih maju.

Kos mendaftar dalam program PhD berbeza-beza agak sedikit. Sebelum anda mendaftar, anda harus mempunyai pemahaman yang kuat tentang apa yang kosnya berbuat demikian. Anda harus menyelidik bagaimana sekolah, program, dan negara pengajian yang dipilih mempengaruhi pembelajaran.

Kedudukan yang dapat dicapai dengan PhD dalam Pengurusan Organisasi biasanya menumpukan pada memenuhi tugas lanjutan setiap hari dan memastikan proses operasi lengkap dengan betul. Kerja-kerja ini selalunya termasuk penganalisis rantaian bekalan, pengurus logistik, pengurus sumber manusia dan pengurus akaun. Mana-mana jawatan yang meningkatkan kecekapan syarikat dan pengurusan proses perniagaan yang rumit mungkin akan dimasukkan dengan PhD ini.

Sekiranya anda bersedia meneruskan pendidikan anda dalam bidang perniagaan, langkah pertama ialah mencari program. Anda mempunyai keperluan yang unik, jadi anda perlu fokus pada mencari pilihan ijazah terbaik untuk anda. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Ashridge Executive Education
London, United Kingdom

Program ini mengambil pendekatan falsafah, bukannya menawarkan Kit standard. Ia mencabar anda untuk meneroka andaian tersirat dan tersurat anda dan implikasi andaian untuk ama ... +

Program ini mengambil pendekatan falsafah, bukannya menawarkan Kit standard. Ia mencabar anda untuk meneroka andaian tersirat dan tersurat anda dan implikasi andaian untuk amalan anda. -
Doktor Falsafah
Separuh masa
4 - 5 tahun
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini