PHDSTUDIES

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Industri di Sepanyol 2020

Seseorang mesti mencapai dua perkara apabila mendapat PhD. Pertama seseorang itu perlu memahami sesuatu subjek dengan teliti. Kedua, salah satu mesti meluas dalam pengetahuan tentang subjek itu.

Bidang kejuruteraan perindustrian memberi tumpuan kepada perancangan, perancangan dan mengoptimumkan proses pembuatan dan pengeluaran. Kursus ini merangkumi topik seperti fizik, kalkulus dan statistik. Peluang pekerjaan boleh didapati dalam sektor dari penjagaan kesihatan hingga logistik.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Industri di Sepanyol

2 Hasil dalam Kejuruteraan Industri, Sepanyol Filter

Program Doktor Rasmi dalam Kejuruteraan Tentera Laut dan Industri

Universidade da Coruña
Sepanyol, A Coruña + 1 Lagi
Doktor Falsafah
01 Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
3 tahun
Sepanyol
Campus

Program Doktorubatan dalam Kejuruteraan Tentera Laut dan Industri adalah gelar universiti rasmi yang bertujuan untuk melatih para pakar dalam dua bidang teknologi ini, dengan ...

Baca lebih lanjut

Doktor dalam Industri, Kejuruteraan Komputer dan Alam Sekitar

Universidad de La Laguna
Sepanyol, Santa Cruz de Tenerife
Doktor Falsafah
01 Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
English
Sepanyol
Campus

Program yang dibentangkan memberi sumbangan dalam pengertian ini menawarkan 4 garis penyelidikan kepentingan yang tidak dapat disangkal bagi seorang pelajar dengan keprihatina ...

Baca lebih lanjut