close

Penapis

Lihat Hasil

PhD dalam Pengajian Tinggi 2020/2021

Pelajar yang bekerja ke arah PhD sedang mengikuti pengajian yang paling tinggi yang ditawarkan di universiti. Ijazah ini biasanya mengambil beberapa tahun untuk menyelesaikan dan melibatkan gabungan kursus, penyelidikan dan penulisan. Apakah PhD dalam Pengajian Tinggi? Ijazah ini merangkumi dimensi akademik dan pentadbiran universiti dan universiti. Graduan dapat menilai amalan kemasukan dan sta… Baca lebih lanjut

Pelajar yang bekerja ke arah PhD sedang mengikuti pengajian yang paling tinggi yang ditawarkan di universiti. Ijazah ini biasanya mengambil beberapa tahun untuk menyelesaikan dan melibatkan gabungan kursus, penyelidikan dan penulisan.

Apakah PhD dalam Pengajian Tinggi? Ijazah ini merangkumi dimensi akademik dan pentadbiran universiti dan universiti. Graduan dapat menilai amalan kemasukan dan standard operasi untuk menentukan bagaimana untuk mencapai hasil yang lebih baik untuk pelajar dan pendidik. Pelajar boleh menganalisis kurikulum teras dan keperluan am atau menentukan keberkesanan belanjawan jabatan atau program jangkauan.

Pemahaman pendidikan yang lebih terperinci dapat membantu pelajar menghargai dan memanfaatkan sepenuhnya latihan mereka sendiri. Penyelidikan, analisis dan kemahiran bertulis yang disiplin yang dikembangkan oleh graduan dalam kursus program kedoktoran boleh digunakan untuk pelbagai kerjaya dan secara amnya meningkatkan kebolehan menyelesaikan masalah.

Harga PhD berbeza-beza berdasarkan di mana sebuah sekolah terletak dan jumlah masa yang diperlukan untuk menyelesaikan semua keperluan, yang mungkin berkisar antara tiga hingga enam tahun. Pelajar mungkin ingin melihat sumber pembiayaan dalaman dan luaran.

PhD dalam Pengajian Tinggi boleh menyediakan graduan untuk menjadi pentadbir kolej atau universiti yang ditugaskan untuk membangunkan rancangan untuk institusi secara keseluruhan. Pemegang Ijazah juga layak menjadi fakulti. Doktor di bidang pendidikan tinggi boleh menyediakan siswazah untuk melancarkan karier sebagai perunding yang bekerja dengan pelbagai institusi dalam pembangunan atau pengembangan kurikulum atau dengan pelanggan individu mencari pilihan terbaik untuk meneruskan pendidikan mereka.

Adalah idea yang baik untuk meneroka program PhD yang ditawarkan di sekolah yang berbeza. Anda mungkin ingin mempertimbangkan sama ada anda ingin menghadiri universiti di lokasi tertentu atau lebih memilih program dalam talian. Kedua-dua pendekatan ini mempunyai manfaat dan kos, jadi cari program anda di bawah dan hubungi langsung pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Cardinal Stritch University
Milwaukee , Amerika Syarikat

Doktor dalam Kepimpinan untuk Kemajuan Pembelajaran dan Perkhidmatan di Pengajian Tinggi (Ed.D. atau Ph.D.) akan menyediakan anda untuk membuat sumbangan yang besar kepada org ... +

Doktor dalam Kepimpinan untuk Kemajuan Pembelajaran dan Perkhidmatan di Pengajian Tinggi (Ed.D. atau Ph.D.) akan menyediakan anda untuk membuat sumbangan yang besar kepada organisasi anda dan akan membantu anda menjadi seorang pemimpin transformasi dalam pendidikan tinggi. -
Doktor Falsafah Doctor of Education
Separuh masa
6 semester
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini