PHDSTUDIES

PhD dalam Pengajian Am di Sepanyol

PhD boleh berbeza-beza bergantung kepada institusi dan negara di mana ia dianugerahkan. Kebanyakan sarjana mengejar PhD kerana motivasi yang kuat untuk menyumbang kepada masyarakat akademik dan juga rasa ingin tahu benar tentang bidang pilihan pengajian. 

 

Biasanya ditawarkan di peringkat bersekutu dan sarjana muda, program dalam kajian umum boleh menjadi ideal untuk pelajar yang terintimidasi, atau hanya tidak menyedari, fokus utama mereka. Program pengajian am sering menyentuh pelbagai bidang, dari seni dan kemanusiaan kepada perniagaan dan sains.

Sepanyol (Sepanyol: EspaƱa) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

PhD dalam Pengajian Am di Sepanyol

1 Hasil dalam Pengajian Am, Sepanyol Filter

PhD dalam Pengajian Gender disiplin (Interuniversity)

Universidad de La Laguna
Doktor Falsafah
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Sepanyol
English
Kampus

PhD dalam Pengajian Gender disiplin adalah pertaruhan novel di universiti Sepanyol kerana tanpa duluan di universiti Sepanyol. Ini adalah satu cadangan yang datang untuk berti ...

Baca lebih lanjut