PHDSTUDIES

PhD dalam Pengajian Am di Amerika Santa Cruz de Tenerife Sepanyol

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

Bagi pelajar eklektik atau pelajar yang tidak berpengalaman, program pengajian am boleh bekerja dengan keajaiban kerana ia membolehkan mereka mencuba kursus dari beberapa jurusan yang berbeza. Smorgasbord akademik ini dapat membantu menerangi bidang minat yang tidak disedari oleh pelajar.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Terbaik PhD dalam Pengajian Am di Amerika Santa Cruz de Tenerife di Sepanyol

1 Hasil dalam Pengajian Am, Santa Cruz de Tenerife Filter

PhD dalam Pengajian Gender disiplin (Interuniversity)

Universidad de La Laguna
Doktor Falsafah
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Sepanyol
English
Kampus

PhD dalam Pengajian Gender disiplin adalah pertaruhan novel di universiti Sepanyol kerana tanpa duluan di universiti Sepanyol. Ini adalah satu cadangan yang datang untuk berti ...

Baca lebih lanjut