PHDSTUDIES

Sambilan PhD dalam Pengajian Pemasaran di Brazil 2020/2021

PhD boleh berbeza-beza bergantung kepada institusi dan negara di mana ia dianugerahkan. Kebanyakan sarjana mengejar PhD kerana motivasi yang kuat untuk menyumbang kepada masyarakat akademik dan juga rasa ingin tahu benar tentang bidang pilihan pengajian. 

 

Pemasaran dan latihan komunikasi adalah penting untuk mewujudkan satu kempen pengiklanan yang akan memberi publisiti produk dan perkhidmatan di pasaran. Pelajar dalam kursus-kursus ini belajar bagaimana untuk membuat iklan untuk televisyen, radio, media digital, dan kempen cetak.

Brazil, secara rasmi Republik federatif Brazil, adalah negara terbesar di Amerika Selatan dan rantau Amerika Latin. Ia adalah dunia yang 's negara kelima terbesar, oleh kedua-dua kawasan geografi dan dengan penduduk, dengan lebih daripada 193,000,000 orang.

Sambilan PhD dalam Pengajian Pemasaran di Brazil

2 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Brazil Filter

KOMUNIKASI POST-GRADUATE DAN PRAKTIS PENGGUNA

ESPM
Doktor Falsafah
Mac 2021
<
Separuh masa
Portuguese (Brazil)
Kampus

Program Stratto Sensu Post-Graduation dalam Komunikasi dan Praktik Konsumer ESPM (PPGCOM ESPM ) dimulai pada tahun 2006 dengan gelar master akademik dan memiliki kursus PhD ya ...

Baca lebih lanjut

Kedoktoran dalam Komunikasi dan Amalan Pengguna

ESPM – Brasil
Doktor Falsafah
Feb 2021
<
Separuh masa
<
8 semester
Portugis
Kampus

Program ini bertujuan untuk melatih profesor dan penyelidik peringkat tinggi, dengan kepakaran nasional dan antarabangsa, yang mampu menjalankan dan memimpin penyelidikan, bim ...

Baca lebih lanjut