Filter
Doktor Falsafah
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda PhD dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Afrika Selatan

Seseorang mesti mencapai dua perkara apabila mendapat PhD. Pertama seseorang itu perlu memahami sesuatu subjek dengan teliti. Kedua, salah satu mesti meluas dalam pengetahuan tentang subjek itu.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

PhD dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pelancongan dan Hospitaliti, Afrika Selatan

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Johannesburg

Tujuan program ini adalah untuk membangunkan kecekapan penerapan pelajar pascasiswazah di peringkat lanjutan dalam penyelidikan, analisis, tafsiran, dan pemahaman Pelanco ... [+]

Tujuan program ini adalah untuk membangunkan kecekapan penerapan pelajar pascasiswazah di peringkat lanjutan dalam penyelidikan, analisis, tafsiran, dan pemahaman Pelancongan dan Hospitaliti.

Melalui disertasi doktor, pelajar akan menunjukkan bukti penyelidikan bebas melalui kaedah kuantitatif atau kualitatif atau gabungan kedua-duanya, untuk menyelesaikan masalah yang rumit dalam masyarakat untuk kemampanan industri Pelancongan dan Hospitaliti. Program ini akan membantu dalam perkembangan akademik dan profesional siswazah pasca siswazah yang berterusan.

Keperluan kemasukan

Sekurang-kurangnya 65% purata bagi MTech / Masters di Peringkat NQF 8/9 dalam Pelancongan atau Hospitaliti atau mana-mana bidang yang berkaitan. Portfolio bukti perlu diserahkan untuk penilaian dan kelulusan oleh jabatan penyelidikan dan jawatankuasa peringkat tinggi.... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu