PHDSTUDIES

PhD di Amerika Chihuahua di Mexico 2021

PhD boleh berbeza-beza bergantung kepada institusi dan negara di mana ia dianugerahkan. Kebanyakan sarjana mengejar PhD kerana motivasi yang kuat untuk menyumbang kepada masyarakat akademik dan juga rasa ingin tahu benar tentang bidang pilihan pengajian. 

 

Mexico, secara rasmi Amerika Syarikat Mexico, adalah sebuah republik berperlembagaan persekutuan di Amerika Utara. Kerja mungkin memerlukan visa kerja, yang sukar untuk mendapatkan jika anda hanya mahu untuk bebas untuk masa yang singkat. Kebanyakan universiti dibiayai kerajaan di bandar-bandar Datuk Bandar (ibu negeri) mempunyai kursus jangka pendek mengenai sejarah, budaya dan gastronomi mata pelajaran, kebanyakan mereka adalah hampir percuma.

Bandar ini adalah bandar terbesar Mexico seperti pengukuran kawasan itu. Bandar ini mempunyai kadar literasi yang luar biasa yang menunjukkan persekitaran pendidikannya, institut teknologi pertama di luar Mexico dinamakan sebagai "gatal (Institut Teknologi Chihuahua)" terletak di sini.

PhD di Amerika Chihuahua di Mexico

Hasil Filter

Doktor Falsafah dalam Pengeluaran Haiwan dan Sumber Asli

Universidad Autonoma de Chihuahua
Doktor Falsafah
Jul 2021
<
Sepenuh Masa
<
8 semester
Sepanyol
Kampus

Program ini memberi tumpuan kepada latihan sumber manusia yang komprehensif di peringkat pasca siswazah, dengan melibatkan diri dalam aktiviti penjanaan, pengesahan dan / atau ...

Baca lebih lanjut