Filter
Doktor Falsafah
Latvia Rēzekne Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD di Amerika Rēzekne di Latvia 2019

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Latvia, secara rasmi Republik Latvia, adalah sebuah negara di rantau Baltik di Eropah Utara. Ia bersempadan di utara dengan Estonia, di selatan oleh Lithuania, ke timur oleh Rusia, dan di sebelah tenggara dengan Belarus. The Latvia adalah kaum Baltic, budaya yang berkaitan dengan Lithuania. Modal adalah Riga yang merupakan rumah kepada Universiti Latvia dengan lebih daripada 23,000 pelajar yang mendaftar.

PhD di Amerika Rēzekne di Latvia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Latvia
Rēzekne
Jenis pengajian
Secara
Rezekne University of Applied Sciences

Program ini direka untuk memenuhi keperluan pengamal yang ingin menyelidik beberapa aspek bidang amalan mereka. Calon memulakan penyelidikan berasaskan peringkat tinggi d ... [+]

Program ini direka untuk memenuhi keperluan pengamal yang ingin menyelidik beberapa aspek bidang amalan mereka. Calon memulakan penyelidikan berasaskan peringkat tinggi dan praktikal ke salah satu bidang penyelidikan. Ia adalah ijazah penyelidikan yang bertujuan untuk membantu para profesional untuk membangunkan hubungan antara penyelidikan dan aktiviti profesional mereka.

Profesor melawat dari universiti rakan kongsi akan terlibat sebagai guru dan penasihat dalam program ini. Pelajar berpeluang untuk berpartisipasi dalam mobiliti Erasmus untuk kajian dan latihan. Bahasa arahan adalah bahasa Inggeris.

Kelayakan dianugerahkan: Doktor di Pedagogi (PhD).

Keperluan kemasukan: Ijazah Sarjana dalam Pedagogi, Psikologi, Pengurusan Pendidikan atau Sains Kemanusiaan, Sains Sosial, kebajikan sosial dan bantuan sosial jika pengalaman profesional dalam pendidikan sekurang-kurangnya 3 tahun.... [-]

Latvia Rēzekne
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Rezekne University of Applied Sciences

Matlamat program pengajian doktoral adalah untuk menyediakan penyelidik dalam bidang analisis sistem industri teknologi maklumat, pemodelan dan reka bentuk, untuk memprom ... [+]

Matlamat program pengajian doktoral adalah untuk menyediakan penyelidik dalam bidang analisis sistem industri teknologi maklumat, pemodelan dan reka bentuk, untuk mempromosikan pengetahuan teoretikal dan kemahiran penyelidikan pelajar dan penerapan hasil penyelidikan dalam bidang-bidang berikut:

pemodelan sistem maklumat perniagaan dan pelancongan;perancangan pembangunan serantau sistemik;sistem politik dan pemodelan pengurusan awam;sistem maklumat logistik dan pemodelan pengangkutan;pemodelan proses pengeluaran;reka bentuk sistem e-pembelajaran;pembangunan teknologi simulasi.

Profesor melawat dari universiti rakan kongsi akan terlibat sebagai guru dan penasihat dalam program ini. Pelajar berpeluang untuk menyertai pergerakan Erasmus untuk kajian.... [-]

Latvia Rēzekne
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu