PHDSTUDIES

PhD dalam Komunikasi Profesional 2020/2021

Memperoleh PhD yang menyediakan pelajar dengan manfaat kerjaya mengagumkan. Ia memerlukan tiga tahun secara purata, yang melibatkan intensif belajar dan pembangunan tesis. PhD biasanya dianggap tahap kejayaan tertinggi akademik dalam mana-mana bidang.

Apa yang PhD dalam Komunikasi Profesional? Bidang khusus kajian adalah tertumpu kepada konsep dengan cepat dan tepat menyampaikan maklumat kompleks. Ia biasanya dibentangkan dalam konteks persekitaran perniagaan, membuat komunikasi kemahiran yang berharga untuk mewakilkan tugas, menganalisis dan memperkemaskan prestasi, dan menyelia operasi. Banyak program juga boleh termasuk kajian amalan perniagaan untuk memberi graduan pemahaman firma operasi perniagaan untuk membantu dalam jawatan pengurusan masa depan.

Manfaat terbesar yang memperoleh PhD yang menyediakan pelajar adalah rangsangan kepada kerjaya mereka.Graduan layak untuk memasuki kedudukan maju tertentu yang sering tidak disediakan untuk profesional dengan pelbagai peringkat hanya lebih rendah. Selain itu, masa yang kurang mungkin diperlukan untuk memajukan dan gaji yang lebih tinggi boleh diperolehi.

Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi tuisyen dan bayaran yang berkaitan dengan memperoleh PhD dalam Komunikasi Profesional. Ini termasuk sekolah tertentu dan program yang anda pilih, serta negara yang anda belajar di.

The kerjaya yang paling biasa yang pemegang PhD dalam Komunikasi Profesional boleh memasukkan dalam pengurusan. Ia adalah perkara biasa untuk pakar-pakar komunikasi untuk menjadi ketua-ketua jabatan, pengurus operasi, penganalisis kecekapan, pengurus sistem maklumat, atau pengurus perhubungan awam. Mereka ditugaskan untuk memastikan bahawa pelanggan, wartawan, atau pekerja berada di laman yang sama dengan matlamat jangka panjang sesebuah syarikat.Sesetengah pelajar komunikasi profesional akan memilih untuk memasuki bidang pendidikan dan menjadi profesor komunikasi profesional.

Cara terbaik untuk mula bekerja ke arah PhD anda adalah untuk mencari satu program yang memenuhi keperluan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

1 Hasil dalam Komunikasi Profesional Filter

Doktor Falsafah dalam Komunikasi Profesional

IUMW - International University of Malaya-Wales
Doktor Falsafah
01 Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
19 Jul 2021
English
Kampus

Penyelidikan dalam program PhD adalah penyiasatan mendalam mengenai isu penyelidikan khusus yang berkaitan dengan disiplin komunikasi profesional dengan tujuan meningkatkan da ...

Baca lebih lanjut