PHDSTUDIES

PhD dalam Komunikasi Korporat di Afrika Selatan

A PhD atau Doktor Falsafah adalah ijazah akademik lepasan ijazah yang dianugerahkan oleh universiti. Setelah mencapai satu PhD dia sering boleh dirujuk sebagai doktor.

komunikasi korporat adalah satu sub-bidang komunikasi dan tawaran umum dengan bagaimana orang ramai dan perniagaan berinteraksi antara satu sama lain. Bidang ini adalah sangat fleksibel dan boleh berurusan dengan hal ehwal dalaman atau luaran perniagaan.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

PhD dalam Komunikasi Korporat di Afrika Selatan

1 Hasil dalam Komunikasi Korporat, Afrika Selatan Filter

PhD in Strategic Communication

University of Johannesburg
Doktor Falsafah
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
30 Okt 2020
English
Kampus

The doctorate in Corporate Communication is designed to develop highly specialized and in-depth theoretical, professional, and research skills within the disciplines of Corpor ...

Baca lebih lanjut