PHDSTUDIES

PhD dalam Komunikasi Korporat di Amerika Johannesburg Afrika Selatan

PhD boleh berbeza-beza bergantung kepada institusi dan negara di mana ia dianugerahkan. Kebanyakan sarjana mengejar PhD kerana motivasi yang kuat untuk menyumbang kepada masyarakat akademik dan juga rasa ingin tahu benar tentang bidang pilihan pengajian. 

 

komunikasi korporat adalah satu sub-bidang komunikasi dan tawaran umum dengan bagaimana orang ramai dan perniagaan berinteraksi antara satu sama lain. Bidang ini adalah sangat fleksibel dan boleh berurusan dengan hal ehwal dalaman atau luaran perniagaan.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Bandar Johannesburg adalah sumber terbesar emas dan berlian di Afrika Selatan. Ia adalah asas mahkamah Perlembagaan Afrika Selatan dan merupakan bandar terbesar dan terkaya di Wilayah Selangor. Ia adalah rumah kepada Universiti Johannesburg.

Terbaik PhD dalam Komunikasi Korporat di Amerika Johannesburg di Afrika Selatan

1 Hasil dalam Komunikasi Korporat, Johannesburg Filter

PhD in Strategic Communication

University of Johannesburg
Doktor Falsafah
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
30 Okt 2020
English
Kampus

The doctorate in Corporate Communication is designed to develop highly specialized and in-depth theoretical, professional, and research skills within the disciplines of Corpor ...

Baca lebih lanjut