Filter
Doktor Falsafah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik PhD dalam Komposisi 2019

Para doktor falsafah yang paling popular adalah Doktor Falsafah atau Ph.D. Ph.D dan ijazah doktor kajian lain menyediakan pelajar siswazah untuk memulakan rancangan baru yang menambah kepada asas pengetahuan yang biasa di padang. Calon dan pemegang Ph.D sering mendapatkan profesion sebagai profesor dan penyelidik, tetapi ramai juga pergi untuk peranan yang berbeza dalam amal, awam, dan sektor swasta.

Komposisi bertujuan untuk pembinaan kemahiran dan pemahaman yang akan menyediakan pelajar untuk mengarang karya muzik yang akan artistik relevan dalam dunia muzik kontemporari. Menikmati profesion tertunggak sama ada pelaku atau ulama.

PhD dalam Komposisi

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
MA | BAs | Kursus

1 Hasil dalam Komposisi

Five Towns College

Program ini direka bentuk untuk mengambil 2 tahun untuk disiapkan. Daripada mereka yang menamatkan program dalam 2012-2013, *% selesai dalam 2 ... [+]

Berapa banyak program ini akan kos saya? Yuran Pengajian dan Yuran: $ 40,690 - Buku dan bekalan: $ 2600 - Pada kampus bilik & papan: $ 25,530 * Jumlah yang ditunjukkan di atas termasuk kos untuk keseluruhan program, dengan anggapan masa biasa untuk siap. Sila ambil perhatian bahawa maklumat ini adalah tertakluk kepada perubahan.

Biasiswa Antarabangsa

Pelajar antarabangsa diterima untuk Five Towns College layak menerima biasiswa antarabangsa antara $ 1,000 hingga $ 10,000 USD setiap tahun. Biasiswa ini adalah berdasarkan kepada bakat dan / atau merit dan renumerable berdasarkan kriteria biasiswa yang dinyatakan dalam surat anugerah itu. Biasiswa ini diberikan di kedua-dua muda dan peringkat siswazah.... [-]

Amerika Syarikat New York
September 2019
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu