PHDSTUDIES

PhD dalam Pengajian Kemanusiaan di Portugal

Pendapatan Ph.D. memerlukan kajian lanjutan dan usaha mental yang kuat. PhD adalah satu kajian akademik yang anda menumpukan perhatian selama empat hingga enam tahun selepas memperolehi ijazah tuanmu, dan yang membawa, jika berjaya, untuk ijazah PhD, ijazah akademik yang tertinggi.

A PhD dalam bidang Sastera, Kemanusiaan dan Sains Sosial memberi tumpuan kepada pemikiran manusia dan budaya. Ia adalah taraf yang sederhana dalam pendidikan, sering memberi tumpuan kepada hubungan guru pelajar, kaedah penyelidikan canggih, dan kursus-kursus peringkat yang lebih tinggi.

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

PhD dalam Pengajian Kemanusiaan di Portugal

2 Hasil dalam Pengajian Kemanusiaan, Portugal Filter

PhD dalam Sejarah Ekonomi dan Sosial

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
Doktor Falsafah
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
Portugis
Kampus

Ph.D. Sejarah Ekonomi dan Sosial ditubuhkan oleh Universiti Teknikal Lisbon pada tahun 1991 dan disesuaikan dengan Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah pada tahun 2009. Kursus kit ...

Baca lebih lanjut

PhD dalam Sains Bahasa

Universidade de TrĂ¡s-os-Montes e Alto Douro
Doktor Falsafah
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
Portuguese (Portugal)
Kampus

Kajian kitar ke-3 yang membawa kepada PhD dalam Bahasa Sains telah menjadi objektif utama pengukuhan keupayaan pengeluaran dan pengantarabangsaan pengetahuan melalui menjalank ...

Baca lebih lanjut