PHDSTUDIES

PhD dalam Pengajian Kemanusiaan di Congo DRC (Zaire)

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

Kemanusiaan dan sains sosial adalah kawasan yang sesuai pengajian bagi pelajar yang ingin mempelajari pelbagai jenis kemahiran yang mungkin menyediakan mereka untuk kebebasan yang hebat apabila ia datang untuk memilih yang industri mereka ingin bekerja.

Pelajar yang suka untuk belajar tentang masakan budaya khusus dan hiburan mungkin menikmati menghadiri sekolah di Congo DRC (Zaire), makanan dan muzik adalah dua masa lapang negara 's yang menarik ini. Beratus-ratus etnik memanggil rumah negara ini, dan Perancis adalah yang paling biasa daripada 242 bahasa yang diucapkan.

PhD dalam Pengajian Kemanusiaan di Congo DRC (Zaire)

2 Hasil dalam Pengajian Kemanusiaan, Republik Demokratik Congo Filter

Phd dalam falsafah

L’Université Catholique Du Congo
Doktor Falsafah
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
Perancis
Kampus

Au niveau du troisième cycle, les étudiants peuvent acquérir les grades de Diplômé d'Etudes Approfondies en philosophie, de Docteur en philosophie et d'Agrégé de l'enseignemen ...

Baca lebih lanjut

PhD dalam Teologi

L’Université Catholique Du Congo
Doktor Falsafah
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
Perancis
Kampus

Di peringkat pascasiswazah, pelajar boleh memperoleh ijazah Sarjana Pengajian Siswazah dalam Teologi, Doktor Teologi dan Sarjana Pendidikan Tinggi dalam Teologi.

Baca lebih lanjut