Filter
Doktor Falsafah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 18 PhD dalam Pengajian Kemampanan 2019

Kemapanan adalah salah satu kursus yang lebih maju menjadi popular di kalangan pelajar hari ini 's mesra alam. Jenis ini sudah tentu menyediakan pelajar dengan keupayaan untuk memajukan pendidikan mereka dalam bidang ini, atau untuk memberi tumpuan dalam pada ia untuk pendidikan lebih sempit.

Apa PhD dalam Kelestarian?

A PhD dalam kemampanan tidak hanya memberi tumpuan kepada amalan kemampanan, tetapi ia mengajar pelajar untuk meneroka bidang mereka sendiri kepentingan. Ia sering pelajar dan kursus berasaskan guru dengan tumpuan yang diputuskan oleh kedua-duanya. Ia sering melibatkan penyelidikan dan mendalam pemahaman dalam bidang tertentu kemampanan.

Apakah Manfaat Mengambil PhD dalam Kelestarian?

Mengambil kursus kemampanan di peringkat ini sering disebabkan oleh keinginan untuk mengejar kawasan tertentu bidang ini, berpotensi untuk produk atau sumber pembangunan. Ia juga boleh membantu individu untuk memajukan ijazah atau melanjutkan kepentingan mereka.

Berapa Banyak Adakah Ia Ambil Kos untuk PhD dalam Kelestarian?

Kos yang berbeza dengan ketara oleh universiti yang menawarkan kursus. Secara umumnya, kajian PhD adalah lebih mahal daripada program ijazah Sarjana 's.

Apakah syarat-syarat untuk PhD dalam Kelestarian?

Untuk mengambil jenis ini sudah tentu, pelajar mungkin akan perlu mempunyai Ijazah Sarjana 's dalam bidang atau dalam bidang yang berkaitan. Pintu masuk juga boleh bergantung kepada kemasukan permohonan, yang mungkin memerlukan beberapa peringkat kerja dalam bidang ini.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan PhD dalam Kelestarian?

Pelajar boleh mengharapkan untuk bergerak ke dalam kedudukan penyelidikan atau ke dalam pemilikan perniagaan sendiri dalam beberapa kes. Ini boleh membawa kepada peningkatan pendapatan, peningkatan ketara dalam industri dan, dalam beberapa kes, laluan kerjaya baru dalam agensi-agensi kerajaan.

Mengapa Mengambil PhD Online di Kelestarian?

Ia 's mudah untuk mendapat manfaat daripada mengambil kursus PhD seperti talian ini. Pelajar boleh terus bekerja sambil mendaftar. Dan, ia membolehkan enrolmen dalam kursus-kursus di seluruh dunia.

Di mana untuk mengambil PhD dalam Kelestarian?

 

Universiti dan kolej kini menawarkan kursus kemampanan lebih daripada biasa.Walau bagaimanapun, mereka yang mempunyai program penuh mesra alam dan peluang pendidikan moden cenderung untuk menjadi pilihan terbaik keseluruhan.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

18 Hasil dalam Pengajian Kemampanan

Rhodes Business School

Menurut Rangka Kerja Kelayakan Kebangsaan, Ijazah Doktor (Jeneral) menyediakan latihan untuk kerjaya akademik dan memerlukan calon untuk menjalankan penyelidikan yang ber ... [+]

Menurut Rangka Kerja Kelayakan Kebangsaan, Ijazah Doktor (Jeneral) menyediakan latihan untuk kerjaya akademik dan memerlukan calon untuk menjalankan penyelidikan yang berpunca dalam tesis. Selain itu, penyelidikan yang dihasilkan mestilah standard yang boleh diterbitkan, dengan itu menunjukkan sumbangan asal kepada badan pengetahuan. Ini menunjukkan bahawa tidak ada komponen kerja kursus yang dinilai, walaupun kursus boleh dimasukkan untuk memudahkan penyempurnaan ijazah.

Selaras dengan terasnya, Business School menawarkan program PhD yang bertujuan untuk menyumbang kepada badan pengetahuan yang berkaitan dengan "Kepimpinan untuk Kemapanan". Topik yang sedang dikaji ialah pembangunan kepimpinan, membuat keputusan strategik yang bertanggungjawab, kepimpinan dan perkhidmatan pelayan sebagai kompetensi kepimpinan.... [-]

Afrika Selatan Grahamstown
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Rochester Institute of Technology (RIT)

Program yang berasaskan praktikal yang memupuk inovasi dan kreativiti dalam menyelesaikan cabaran dunia nyata dalam bidang sosial, ekonomi, teknologi, dan perniagaan. Dal ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program yang berasaskan praktikal yang memupuk inovasi dan kreativiti dalam menyelesaikan cabaran dunia nyata dalam bidang sosial, ekonomi, teknologi, dan perniagaan. Dalam program interdisipliner ini, anda akan menjadi sebahagian daripada rangkaian akademik dari seluruh RIT yang berusaha untuk mengoptimumkan sistem dan amalan mampan dalam kejuruteraan, pembuatan, tenaga, pendidikan dan banyak lagi.

Pendekatan kami terhadap kemampanan bermakna bekerja dalam konteks penilaian alam sekitar, ekonomi, dan dasar yang lebih luas. Setiap ahli fakulti di Institut Kemampanan Golisano menaja beberapa pelajar terpilih untuk projek penyelidikan tertentu, dengan skop yang berbeza dari sains asas untuk kejuruteraan terpakai kepada aplikasi kemapanan korporat. Apabila diterima ke dalam projek penyelidikan yang ditaja, anda akan menerima pendidikan yang dibiayai sepenuhnya, cuti untuk membantu perbelanjaan hidup, ruang pejabat anda sendiri, dan masa untuk membangunkan kepakaran teknikal anda di sub-kawasan bergantung kepada penyelidikan anda.... [-]

Amerika Syarikat Rochester
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Queen's University Belfast

Tumpuan utama Ekologi, Evolusi, Kelakuan dan Ikatan Penyelidikan Ekonomi Alam Sekitar adalah aspek asas dan penerapan ekologi, ekonomi alam sekitar, pemuliharaan, akuakul ... [+]

Biologi dan Kemapanan Ekosistem PhD

Tumpuan utama Ekologi, Evolusi, Kelakuan dan Ikatan Penyelidikan Ekonomi Alam Sekitar adalah aspek asas dan penerapan ekologi, ekonomi alam sekitar, pemuliharaan, akuakultur, tingkah laku haiwan, taksonomi molekul dan genetik molekul, terutama yang melibatkan kaitan antara aspek-aspek ini. Kelompok ini mempunyai tahap aktiviti penyelidikan yang tinggi yang melibatkan kakitangan akademik, saintis postdoctoral dan pelajar penyelidikan pasca siswazah. Kelompok ini mempunyai tahap aktiviti penyelidikan yang tinggi yang melibatkan kakitangan akademik, saintis postdoctoral dan pelajar penyelidikan pasca siswazah.

KEKUATAN PENYELIDIKAN Tingkah laku / komunikasi haiwan Perkhidmatan biodiversiti dan ekosistem Biologi marin pantai dan laut Pengurusan ekologi Ekonomi kualiti air dan pengurusan tadahan yang mampan Ekologi ekologi, pemodelan dan biologi matematik Biologi air tawar / biologi ikan Spesies invasif dan kesannya Ekologi molekul, sistematik dan phylogeography dalam alga, tumbuhan, invertebrata, ikan dan mamalia Akuakultur lestari kerang dan algae Penggunaan tanah, ekonomi dan pengurusan bandar Menghargai kepelbagaian biologi, skim persekitaran pertanian dan rekreasi luar termasuk penggunaan GIS dan ekonomi ruang Ekologi hidupan liar, terutamanya burung dan mamalia SYARAT KEMASUKAN ... [-]
United Kingdom Belfast
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Matej Bel University

... [+]

Jawatankuasa peperiksaan dilantik oleh Dekan Fakulti Sains Semulajadi.

[-]
Slovakia Banská Bystrica
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Pontificia Universidad Javeriana

Doktor dalam Pengajian Alam Sekitar dan Luar Bandar telah memfokuskan kursus Fakulti Pengajian Alam Sekitar dan Luar Bandar dalam latihan penyelidik peringkat tinggi yang ... [+]

Doktor dalam Pengajian Alam Sekitar dan Luar Bandar telah memfokuskan kursus Fakulti Pengajian Alam Sekitar dan Luar Bandar dalam latihan penyelidik peringkat tinggi yang menonjol untuk kualiti manusia, akademik dan profesional mereka. Program ini telah wujud selama lebih dari 10 tahun, membentuk doktor yang mampu mencadangkan dan membangunkan kajian ekologi, alam sekitar dan luar bandar, dengan visi holistik dan interdisipliner, menggabungkan pengetahuan akademik terkini dengan tujuan memberi kesan kepada hubungan masyarakat-alam. Graduan kami telah bersedia untuk menjana teori baru, kumpulan penyelidikan dan kajian inovatif dalam bidang pengetahuan mereka.

Kerja sama jabatan-jabatan Ekologi dan Wilayah dan Pembangunan Luar Bandar telah memperkuat tiga kumpulan penyelidikan yang diakui oleh Colciencias sebagai kategori kategori A, di mana para pelajar dikaitkan.... [-]

Colombia Bogotá
Januari 2020
Spanish (Colombia)
Sepenuh masa
6 - 12 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EUCLID (Euclid University)

The EUCLID DSDD (Doktor Falsafah dalam bidang Pembangunan Lestari dan Diplomasi) ialah jarak, program kajian nonresident. ... [+]

TINJAUAN:

The EUCLID DSDD (PhD dalam Pembangunan Mampan dan Diplomasi) adalah program dalam talian yang menggabungkan kursus diperlukan diikuti dengan penjelasan dan pembentangan dasar berkaitan disertasi kedoktoran.

Matlamatnya adalah untuk menyediakan pakar yang diiktiraf bagi jawatan peringkat tinggi dalam alam luas dasar pembangunan mampan dan pelaksanaan, dengan kerjaya yang berjaya di pertubuhan antara kerajaan dan bukan kerajaan, dan juga syarikat multinasional. Ia adalah kepentingan tertentu kepada pelajar memegang ijazah Sarjana yang berkenaan dan bertujuan untuk mencapai tahap kedoktoran, yang semakin diperlukan dalam bidang akademik dan institusi antarabangsa.

... [-]
Amerika Syarikat Washington Gambia Gambia Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Kursus ini mempunyai objektif utama untuk membekalkan pelajar kedoktoran dengan pengetahuan untuk mereka bentuk, melaksanakan dan menilai penyelesaian yang dibezakan seca ... [+]

Kursus ini mempunyai objektif utama untuk membekalkan pelajar kedoktoran dengan pengetahuan untuk mereka bentuk, melaksanakan dan menilai penyelesaian yang dibezakan secara terperinci untuk pembangunan pintar, inklusif dan lestari, mampu memenuhi keperluan dan harapan orang, organisasi dan komuniti yang pelbagai.

Ia mencadangkan pendekatan yang inovatif menggabungkan:

pembacaan realiti antara disiplin;artikulasi skala tempatan dan serantau dengan perubahan global; dan c) penciptaan pengetahuan dengan subjek pembangunan.

Antara kompetensi yang akan diperolehi dalam skop PhD dalam Pembangunan, Pertubuhan dan Wilayah adalah: - Untuk meningkatkan pengetahuan dan pemahaman kritikal mengenai kepelbagaian model pembangunan sosio-ekonomi dan kebolehgunaan mereka dalam konteks wilayah - Untuk membina kerangka penafsiran dan analisis interdisiplin masalah dan penyelesaian multidimensi yang dibangkitkan oleh proses pembangunan dalam komuniti, organisasi dan wilayah, mengingat artikulasi dengan dinamik perubahan skala global - Menggabungkan pengetahuan teoretikal dan metodologi untuk mereka bentuk dan menjalankan projek penyelidikan inovatif di perbatasan pengetahuan, relevan dengan kemajuan negara seni dalam bidang program dan dalam menanggapi cabaran masyarakat - Membangun pengetahuan baru dan dasar awam yang inovatif untuk memenuhi cabaran tempatan dan serantau, dalam konteks penyelidikan tindakan dan berdasarkan pendekatan penyertaan multi-pelakon dan transdisipliner bersama penciptaan pengetahuan dan pengalaman - Berkomunikasi dan membantah penyelidikan dengan ketat dan diiktiraf oleh rakan-rakannya dan dengan cara yang mudah difahami oleh orang awam.... [-]

Portugal Vila Real
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Johannesburg

Untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk menggunakan kemahiran menyelesaikan masalah peringkat tinggi, dan penggunaan pemikiran kritis dan reflektif pada tahap ak ... [+]

Untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk menggunakan kemahiran menyelesaikan masalah peringkat tinggi, dan penggunaan pemikiran kritis dan reflektif pada tahap akademik yang paling maju, memuncak dalam pengeluaran tesis dalam bidang Kesihatan Persekitaran.

Syarat Kemasukan

MTech Kesihatan Persekitaran

Butiran kenalan

Nama: Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-mel: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]
Afrika Selatan Johannesburg
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Program Doktor dalam Sains dan Teknologi Persekitaran adalah ijazah universiti rasmi yang bertujuan untuk melatih para penyelidik yang dapat memperkuat proses penjanaan d ... [+]

pengenalan

Kesedaran masyarakat yang semakin meningkat tentang masalah alam sekitar telah membawa kepada pembangunan, dalam dekad-dekad kebelakangan ini dan di negara-negara maju, dengan kejadian khusus di Eropah, pelbagai keperluan baru untuk pengetahuan, teknologi, inovasi dan pertukaran yang berkaitan dengan pengurusan dan penyelesaian masalah yang sangat pelbagai yang berkaitan dengan alam sekitar.

Program Doktor dalam Sains dan Teknologi Persekitaran adalah ijazah universiti rasmi yang bertujuan untuk melatih para penyelidik yang dapat memperkuat proses penjanaan dan pemindahan pengetahuan berhubung dengan lingkungan, serta inovasi sains dan teknologi dalam segala-galanya yang berkaitan dengan pengurusannya yang betul.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Center for Research and Interdisciplinary (CRI)

Sempadan Baru PhD projek bertujuan untuk mengembangkan kecerdasan kolektif dan menyumbang kepada penyelesaian kepada cabaran global melalui penyiasatan penyelidikan asal. ... [+]

Sempadan Baru PhD projek bertujuan untuk mengembangkan kecerdasan kolektif dan menyumbang kepada penyelesaian kepada cabaran global melalui penyiasatan penyelidikan asal. Projek-projek ini sering duduk di muka seni & reka bentuk, teknologi digital, pendidikan dan sains, namun ini tidak ketat mandatori. Sebagai contoh, projek-projek yang lalu telah terlibat pembelajaran dengan permainan, mengajar melalui penyelidikan, teknologi komunikasi, sains penyertaan, seni / Reka bentuk sebagai satu cara untuk berkomunikasi sains, dan lain-lain

Projek Frontiers PhD baru ini bertujuan untuk menyumbang kepada penyelesaian kepada cabaran global melalui penyiasatan penyelidikan novel. Mereka menyumbang kepada menggerakkan kecerdasan kolektif ke arah penyelesaian kepada matlamat masyarakat, seperti yang ditetapkan oleh Bangsa-Bangsa Bersatu 2030 Agenda untuk Pembangunan Mampan. Sumbangan asal karya ini menangani soalan-soalan yang relevan dalam konteks penyelidikan. Penyelia PhD, Tesis Penasihat Jawatankuasa, disertasi pengulas, dan juri pertahanan menyediakan bimbingan dan butiran mengenai kandungan yang boleh diterima dan format disertasi.... [-]

Perancis Paris
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Fernando Pessoa

Program Doktor Falsafah berkaitan dengan projek penyelidikan kebangsaan dan antarabangsa tenaga pengajar kursus ini yang telah menyebabkan sebilangan besar artikel sainti ... [+]

Ijazah / Tempoh / ECTS

3 (Doktor Falsafah) / 3 tahun (1 tahun: rancangan kurikulum; 2 tahun: penyediaan tesis)

penyelarasan:

Prof. Nelson Barros (nelson@ufp.edu.pt)

Program Doktor Falsafah berkaitan dengan projek penyelidikan kebangsaan dan antarabangsa tenaga pengajar kursus ini yang telah menyebabkan sebilangan besar artikel saintifik.

kemasukan Syarat 1.1. syarat am:

Menurut nr. 1 Perkara 2 Peraturan UFP ini Kedoktoran ini nr. 306/2008, dari Jun 9, yang berikut boleh memohon untuk kitaran ini kajian:

1.1.1. Pemohon dengan ijazah sarjana atau setaraf undang-undang; 1.1.2. Pemohon dengan ijazah sarjana muda, yang mempunyai kurikulum ilmiah atau saintifik atau profesional yang diiktiraf sebagai penganugerahan kapasiti untuk melengkapkan kitaran ini kajian oleh peguam eksekutif Pengajian Ijazah dan Sekolah Penyiasatan, dari sekarang, ditetapkan sebagai CEPI; 1.1.3. Pemohon dengan kurikulum yang ilmiah, saintifik atau profesional yang diiktiraf sebagai penganugerahan kapasiti untuk melengkapkan kitaran ini kajian oleh CEPI 1.2. Syarat-syarat tertentu: 1.2.2. program Ijazah Doktor Falsafah dalam Ekologi dan Alam Sekitar Kesihatan: Pemohon mestilah mempunyai ijazah sarjana dalam salah satu bidang berikut: Alam Sekitar; Biology; Sains Kesihatan atau Kimia. pelan kajian ... [-]
Portugal Porto
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Chulabhorn Graduate Institute

Pada masa kini, diketahui bahawa alam sekitar dan kesihatan tidak saling berkaitan. Pencemaran alam sekitar dalam alam sekitar akan menjejaskan kesihatan manusia dengan c ... [+]

PhD dalam Sains Biologi Gunaan: Kesihatan Alam Sekitar

Pada masa kini, diketahui bahawa alam sekitar dan kesihatan tidak saling berkaitan. Pencemaran alam sekitar dalam alam sekitar akan menjejaskan kesihatan manusia dengan cepat atau lambat. Disiplin ini akan memberi asas untuk memahami bagaimana pencemaran alam sekitar memberi kesan kepada kesihatan. Personil yang berpengetahuan, berkebolehan, dan teknikal mahir, yang mempunyai pemahaman praktikal dan teori mengenai kesihatan alam sekitar, diperlukan untuk menjalankan penyelidikan dan kerja akademik supaya mereka dapat menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka untuk mengenal pasti dan mencegah masalah kesihatan dan alam sekitar. Graduan kemahiran juga diperlukan untuk mengenal pasti atau mensintesis bahan kimia atau biologi untuk menyembuhkan atau mencegah penyakit dan menggunakan pengetahuan dan kepakaran mereka untuk menambah nilai kepada sumber semula jadi. Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk karier dalam bidang kesihatan awam, penemuan dadah dan pembangunan serta bidang yang berkaitan dengan penggunaan biologi moden untuk masalah kontemporari praktikal. Program ini berorientasikan penyelidikan dan memberi tumpuan kepada pembangunan kaedah dan isu teknikal yang lebih terperinci. Graduan akan dilatih untuk menjadi pemikir dan pengamal.... [-]

Thailand Bangkok
Jun 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
SDS - The Sustainable Design School

Anda akan dididik untuk menjadi pereka dalam inovasi yang mampan dan untuk mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk memacu kreativiti dalam pasukan multi-disiplin. ... [+]

Anda akan dididik untuk menjadi pereka dalam inovasi yang mampan dan untuk mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk memacu kreativiti dalam pasukan multi-disiplin.

PhD - (3 tahun)PhD IN DESIGNPEMBELAJARAN OLEH MEMBUAT

Di SDS, Reka bentuk diajar dengan "melakukan", dengan sikap yang bertanggungjawab terhadap peluang besar untuk pembangunan lestari. Syarikat-syarikat korporat bekerja dengan institusi kami untuk membangunkan projek-projek sebenar inovasi lestari. Pasukan projek terdiri daripada pelajar dari setiap peringkat pengajian dengan pelbagai disiplin (seni bina, reka bentuk, kejuruteraan, pemasaran, sains sosial, ...) dan latar belakang berbilang budaya (pelajar antarabangsa).... [-]

Perancis Nice
Sept. 2019
English
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
National Central University

Bagi menghadapi cabaran baru dalam pencemaran udara, tanah dan air yang dibawa oleh perubahan alam sekitar dan pemanasan global, program kami direka bentuk untuk melengka ... [+]

Bagi menghadapi cabaran baru dalam pencemaran udara, tanah dan air yang dibawa oleh perubahan alam sekitar dan pemanasan global, program kami direka bentuk untuk melengkapkan pelajar dengan kebolehan luar biasa dalam analisis masalah dan menyelesaikan isu-isu serantau dan global; bebas inovatif pemikiran, perancangan dan pelaksanaan projek; membuat keputusan, penyelarasan antara disiplin, dan komunikasi antarabangsa.

The UST - Program Kedoktoran Antarabangsa Sains dan Teknologi (UST-EST) alam sekitar akan menyediakan program pengajian siswazah yang paling maju dalam penyelidikan alam sekitar antara disiplin dari skala global ke tahap molekul. Semua kursus akan diajar dalam bahasa Inggeris oleh sepasukan ulama yang cemerlang dengan perbezaan selanjutnya menyediakan berbahasa Cina yang tidak dapat ditandingi sekitar dan kemudahan pembelajaran. Untuk memastikan sifat yang sangat rentas disiplin kajian alam sekitar, semua pelajar tahun pertama akan mengambil kursus peringkat kemasukan berkaitan dengan empat topik utama, iaitu, sains kesihatan, kimia fizik, kejuruteraan dan teknik penderiaan jauh, sebelum berpindah ke kerja-kerja penyelidikan khusus .... [-]

Taiwan Hsinchu
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Autonoma de Chihuahua

Program ini memberi tumpuan kepada latihan sumber manusia yang komprehensif di peringkat pasca siswazah, dengan melibatkan diri dalam aktiviti penjanaan, pengesahan dan / ... [+]

Program ini memberi tumpuan kepada latihan sumber manusia yang komprehensif di peringkat pasca siswazah, dengan melibatkan diri dalam aktiviti penjanaan, pengesahan dan / atau pemindahan pengetahuan, serta latihan profesional, bertindak balas dengan cadangan inovatif dan berdasarkan pengetahuan kepada menuntut penyelesaian kepada masalah sistem pengeluaran haiwan, penggunaan lestari dan penggunaan sumber alam di Chihuahua, Mexico dan bahkan di luar batasnya. Untuk ini, program ini mengembangkan kecekapan generik dan khusus yang berlainan dalam empat bidang pengkhususan: Pemakanan Haiwan, Pengeluaran Semula dan Genetik Haiwan, Pengurusan Sumber Asli dan Teknologi Produk Asal Hewan.

Misi dan Visi... [-]
Mexico Chihuahua
Julai 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu