Filter
Doktor Falsafah
Amerika Syarikat Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda PhD dalam Kemajuan Diri di Amerika Syarikat

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

PhD dalam Kemajuan Diri di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kemajuan Diri, Amerika Syarikat

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Florida Christian University

Program ini menyediakan kemahiran yang berkesan untuk membangunkan latihan peringkat tinggi, dengan peluang untuk menumpukan penyelidikan ke dalam amalan pelajar sendiri, ... [+]

Doktor Falsafah dalam Kejurulatihan - 60 kredit

Program ini menyediakan kemahiran yang berkesan untuk membangunkan latihan peringkat tinggi, dengan peluang untuk menumpukan penyelidikan ke dalam amalan pelajar sendiri, yang mesti inovatif dan strategik. Anda perlu dapat menunjukkan bahawa anda mempunyai keupayaan untuk memberi kesan kepada organisasi atau profesion anda. Program ini telah direka untuk membangunkan kemahiran dan keyakinan dalam menyediakan fasilitasi dan perundingan, serta kecekapan dalam penyelidikan dan penilaian.

KurikulumAD8641 Pelatih PerniagaanPengurusan Peralihan dan Perubahan CH7023Model Bersepadu CH7035: Jurulatih Tindakan PerundinganCH7036 Makmal Latihan III: Latihan KepimpinanPenilaian Penilaian Kecemerlangan CH7037CH7040 Kejurulatihan EksekutifPembangunan Kepimpinan Global CH8041Kecerdasan Emosi CH8042CH8043 Intelligence SpiritualED7307 Pendidikan, Sambungan, Konsep, dan Kerjaya GlobalIN7601 Penyiasatan saintifik: TeoriIN7602 Penyiasatan saintifik: ProjekIN8603 Tesis: PenyelidikanIN8604 Skripsi: MenulisIN8605 Tesis: PertahananPilihan (3) - 9 kreditObjektif... [-]
Amerika Syarikat Orlando
Pendaftaran Terbuka
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu