PHDSTUDIES

Sambilan PhD dalam Pengajian Kejuruteraan 2020

A PhD, juga dikenali sebagai Doktor Falsafah, adalah ijazah kedoktoran yang dianugerahkan oleh universiti akademik yang telah memenuhi semua kelayakan yang diperlukan dan kini boleh dianggap doktor dalam bidang akademik masing-masing.

Bidang kejuruteraan dan teknologi melibatkan kajian bagaimana tumpuan reka bentuk konsep kejuruteraan boleh digunakan dalam aplikasi teknologi. Kejuruteraan dan teknologi pelajar belajar bagaimana untuk mengambil pelan yang dibuat oleh jurutera dan membuat mereka bekerja dalam dunia sebenar.

Sambilan PhD dalam Pengajian Kejuruteraan

84 Hasil dalam Pengajian Kejuruteraan Filter

PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal, Seni Bina Laut, Sains Kejuruteraan Asas dan Sains Kejuruteraan Interdisiplin

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 5 - 10 tahun Permintaan Maklumat Croatia Rijeka + 1 lagi

Dengan memilih kursus dengan bimbingan penyelia, setiap pelajar boleh menyesuaikan program ini kepada kepentingan penyelidikannya.

Ph.D. dalam Reka Bentuk Mesin dan Peralatan

Technical University of Liberec
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Sept. 2020 Republik Czech Liberec + 1 lagi

Program pengajian doktoral Machines and Equipment Design difokuskan pada projek sains dan penyelidikan bebas dalam bidang rekabentuk mesin dan peralatan.

PhD dalam Kejuruteraan Senibina

UAEU United Arab Emirates University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Og 2020 Emiriah Arab Bersatu Al Ain + 1 lagi

Jabatan Kejuruteraan Senibina menawarkan Ph.D. ijazah dalam Kejuruteraan Senibina. Program ini bertujuan untuk mengamalkan bidang kejuruteraan seni bina dan arkitek dengan ijazah sarjana B.Sc dalam Kejuruteraan Senibina dari Universiti UAE, atau setara dalam bidang yang berkaitan, yang ingin meningkatkan pengetahuan seni bina, penyelidikan, dan memajukan kerjaya mereka, terutamanya dalam bidang kemapanan dan persekitaran yang dibina berkaitan dengan kajian bandar, sains bangunan, atau pengurusan pembinaan.

PhD dalam Perancangan Alam Sekitar

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Belfast + 1 lagi

Institut Perancangan Tata Ruang dan Alam Sekitar (ISEP) adalah salah satu persekitaran penyelidikan perancangan yang paling cepat dan dinamik di UK.

Ph.D. dalam Teknologi Pengangkutan dan Pengurusan

University of Pardubice
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Sept. 2020 Republik Czech Pardubice II + 1 lagi

Program Pengajian Doktor Falsafah Teknologi dan Pengurusan Pengangkutan direka untuk menyediakan pelajar dengan latar belakang teori dan metodologi teknologi pengangkutan dan pengurusan (termasuk perkhidmatan pos dan kurier) dalam mata pelajaran wajib. Perhatian dibayar terutamanya untuk penggunaan kaedah matematik dan lain-lain dalam pengurusan pengangkutan dan kaedah penyelidikan.

PhD dalam Kejuruteraan Awam (Konsentrasi Nanoteknologi)

The Hong Kong University of Science and Technology
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Permintaan Maklumat Hong Kong

Program pascasiswazah bersama dalam Nanoscience and Technology, yang dimulakan oleh Sekolah Sains dan Kejuruteraan, boleh menawarkan sokongan jangka panjang kepada penyelidikan dan latihan kami yang berterusan serta pengembangan teknologi dan usaha komersialisasi. Program PhD bertujuan untuk membantu pelajar mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk mengenal pasti isu-isu yang berkaitan dengan Kejuruteraan Awam dan keupayaan untuk merumuskan dan mencadangkan penyelesaian kepada masalah secara bebas.

PhD dalam Kimia, Teknologi dan Hartanah Bahan

Brno University of Technology
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Sept. 2020 Republik Czech Brno + 1 lagi

Tujuan kajian ini adalah untuk meningkatkan pakar dalam bidang kejuruteraan bahan dan teknologi kejuruteraan dengan penekanan pada proses kimia dan sifat bahan.

PhD dalam Kejuruteraan Elektronik

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Januari 2020 United Kingdom Canterbury + 1 lagi

Sekolah Kejuruteraan dan Seni Digital menawarkan derajat penyelidikan dalam pelbagai bidang penyelidikan, yang berkaitan dengan Kejuruteraan Elektronik, Kawalan dan Maklumat, dalam persekitaran akademik yang sangat merangsang. Sekolah ini mendapat reputasi antarabangsa untuk kerjanya dan membanggakan diri dalam membolehkan pelajar kebebasan untuk merealisasikan potensi maksimum mereka.

PhD dalam Kejuruteraan

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 7 tahun Januari 2020 مليسيا Kuala Lumpur + 1 lagi

Kenapa APU PhD oleh Program Penyelidikan kami? Anda akan diberikan kepada sekumpulan penyelia yang berkelayakan tinggi; Pelbagai bidang penyelidikan terkini dalam bidang pengkomputeran dan bidang pentadbiran perniagaan; Kami mempunyai bengkel penyelidikan biasa kami, kolokium dan seminar yang difasilitasi oleh ahli akademik tempatan dan antarabangsa dan profesional; Perkhidmatan Sokongan Pelajar Komprehensif; Pangkalan data dalam talian yang berguna.

DIng / DPhil dalam Pengurusan Kejuruteraan

University of Johannesburg
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3 tahun Januari 2020 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

Tujuan kelayakan ini adalah untuk membangunkan seorang jurutera dengan kebolehan maju dalam menerapkan sains pengurusan kejuruteraan asas dan / reka bentuk dan sintesis, dan prinsip-prinsip yang berkaitan secara bebas untuk masalah sistem pengurusan khusus masyarakat pada umumnya.

Program Doktor Rasmi dalam Kaedah Matematik dan Simulasi Berangka dalam Kejuruteraan dan Sains Gunaan

Universidade da Coruña
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 5 tahun Sept. 2020 Sepanyol A Coruña + 1 lagi

Program PhD dalam Kaedah Matematik dan Simulasi Berangka dalam Kejuruteraan dan Sains Gunaan adalah ijazah universiti rasmi, yang diajarkan bersama oleh tiga universiti Galicia, yang melatih para penyelidik dalam bidang pemodelan matematik dan resolusi berangka masalah yang timbul dalam bidang industri yang berbeza dan perniagaan

PhD dalam Kejuruteraan Elektrik

University of Nicosia
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Cyprus Nicosia + 1 lagi

Ijazah kedoktoran ini bertujuan untuk pelajar yang cemerlang dalam pengajian peringkat sarjana dan / atau siswazahnya, mempunyai motivasi dan semangat yang kuat terhadap penyelidikan dan inovasi teknologi, dan cenderung untuk kekal dalam persekitaran akademik atau penyelidikan yang bekerja pada teknologi baru muncul dan projek-projek kejuruteraan yang mencabar .

PhD dalam Kejuruteraan Elektrik dan Komputer

Clarkson University Graduate School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 7 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Potsdam + 1 lagi

Di peringkat sarjana, Jabatan Kejuruteraan Elektrik dan Komputer menawarkan program pengajian yang membawa kepada doktor falsafah (Ph.D.) dalam kejuruteraan elektrik dan komputer. Clarkson University juga menawarkan Ph.D. pilihan yang direka untuk membantu kandidat bukan pemastautin yang berkelayakan untuk merenung di Clarkson University sebagai calon ijazah kedoktoran.

phd dalam bidang kejuruteraan opto-mekatronik

National Central University
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Taiwan Hsinchu

Selain daripada kursus berasaskan pengetahuan, tangan-on aktiviti, penanaman kreativiti, dan kursus-kursus capstone ditawarkan khas dalam latihan kami.

Doktor dalam Industri, Kejuruteraan Komputer dan Alam Sekitar

Universidad de La Laguna
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Sepanyol Santa Cruz de Tenerife

Program yang dibentangkan memberi sumbangan dalam pengertian ini menawarkan 4 garis penyelidikan kepentingan yang tidak dapat disangkal bagi seorang pelajar dengan keprihatinan sains dan teknologi: Kejuruteraan Industri, teknologi dan komunikasi elektronik; Kejuruteraan dan automasi sistem; Sistem komputer dan pengkomputeran dan Pemerhatian dan pemodelan sistem Bumi-Atmosfera. Semua baris disokong oleh pasukan penyelidikan yang disatukan dengan unjuran antarabangsa yang penting yang menjamin kualiti latihan untuk pelajar PhD.