Filter
Doktor Falsafah
Taiwan Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal di Taiwan 2020

A PhD atau Doktor Falsafah adalah ijazah akademik lepasan ijazah yang dianugerahkan oleh universiti. Setelah mencapai satu PhD dia sering boleh dirujuk sebagai doktor.

Kejuruteraan mekanikal adalah pengeluaran produk yang bergerak. Ia merangkumi keseluruhan proses pengeluaran, dari merangka idea untuk item, untuk memahami mekanik perlu untuk membuat kerja-kerja item, untuk pengeluaran item yang lengkap, untuk menggabungkan item itu ke dalam sistem yang lebih besar.

Taiwan (Cina Tradisional: 台灣 atau 臺灣, Bahasa Cina: 台湾 Tai Wan) adalah sebuah negara yang merupakan rumah kepada lebih daripada 23 juta orang dan merupakan salah satu daripada tempat yang paling padat dengan penduduk di dunia. Universiti yang paling berprestij ialah Universiti Nasional Taiwan.

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal di Taiwan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kejuruteraan Mekanikal, Taiwan

National Central University

Selain daripada kursus berasaskan pengetahuan, tangan-on aktiviti, penanaman kreativiti, dan kursus-kursus capstone ditawarkan khas dalam latihan kami. ... [+]

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal di Taiwan. Ciri-ciri pengajaran Selain daripada kursus berasaskan pengetahuan, tangan-on aktiviti, penanaman kreativiti, dan kursus-kursus capstone ditawarkan khas dalam latihan kami. Mengatur pelajar untuk pergi ke Hiroshima University, Universiti Southeastern mempunyai interaksi akademik antarabangsa. program ijazah Double dengan universiti-universiti terkenal di dunia. Ciri-ciri penyelidikan bidang utama penyelidikan: Teknologi Tenaga, Mekanik Pepejal / Design, Bahan Termaju, Precision Manufacturing, Fluids Thermal, Kejuruteraan Sistem / Kawalan Automatik, Engineering Opto-mekatronik, Electromechanical Integrasi. projek-projek besar penyelidikan: Reka bentuk IC / PV / peralatan pembuatan LED, penyimpanan tenaga, sel-sel bahan api, teknologi arang batu bersih, menangkap CO2, sistem kuasa angin, penjimatan tenaga, Taiwan-Rusia satelit. Purata belanjawan penyelidikan 2008-2010 adalah 0,099 bilion NT dolar setahun. Setiap guru menerbitkan 2,7 keping SCI / SSCI penerbitan setiap tahun. ... [-]
Taiwan Hsinchu
Sept. 2020
English
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu