PHDSTUDIES

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal di Republik Czech 2020

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

Pelbagai ilmu dan juga pelbagai jenis kaedah dan kemahiran yang perlu dalam bidang kejuruteraan mekanikal. Subjek ini adalah pelbagai kerana ia adalah asas kepada mereka bentuk dan mengeluarkan segala-galanya daripada bahagian-bahagian individu kecil dan peranti untuk sistem yang besar.

Republik Czech adalah di tengah-tengah Eropah merupakan jiran Slovakia, Austria, Jerman dan Poland. Universiti Czech menawarkan reputasi lama dan pengkhususan menarik.

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal di Republik Czech

2 Hasil dalam Kejuruteraan Mekanikal, Republik Czech Filter

Ph.D. dalam Reka Bentuk Mesin dan Peralatan

Technical University of Liberec
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Sept. 2020 Republik Czech Liberec + 1 lagi

Program pengajian doktoral Machines and Equipment Design difokuskan pada projek sains dan penyelidikan bebas dalam bidang rekabentuk mesin dan peralatan.

Ph.D. dalam Mekanik Gunaan

Technical University of Liberec
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Sept. 2020 Republik Czech Liberec + 1 lagi

Program pengajian kedoktoran program Mekanik Gunaan difokuskan pada projek sains dan penyelidikan bebas dalam bidang mekanik. Tujuannya adalah untuk melahirkan graduan yang berpendidikan tinggi dan kreatif yang mampu mengambil bahagian dalam aplikasi ilmiah, penyelidikan dan profesional undang-undang mekanik dalam kejuruteraan mekanikal.