PHDSTUDIES

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal di Croatia 2020

Para doktor falsafah yang paling popular adalah Doktor Falsafah atau Ph.D. Ph.D dan ijazah doktor kajian lain menyediakan pelajar siswazah untuk memulakan rancangan baru yang menambah kepada asas pengetahuan yang biasa di padang. Calon dan pemegang Ph.D sering mendapatkan profesion sebagai profesor dan penyelidik, tetapi ramai juga pergi untuk peranan yang berbeza dalam amal, awam, dan sektor swasta.

Kejuruteraan mekanikal adalah topik yang luas yang merangkumi pembuatan segala sesuatu. Ilmu yang diperlukan untuk menghasilkan bahagian-bahagian individu mesin dan sistem, dan pengetahuan yang diperlukan untuk membuat bahagian-bahagian bekerja bersama-sama, adalah termasuk dalam kejuruteraan mekanikal.

Croatia, secara rasmi Republik Croatia, ialah sebuah republik berparlimen demokrasi kesatuan di persimpangan Eropah Tengah, Balkan, dan Mediterranean. Modal dan bandar terbesar adalah Zagreb.

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal di Croatia

1 Hasil dalam Kejuruteraan Mekanikal, Croatia Filter

PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal, Seni Bina Laut, Sains Kejuruteraan Asas dan Sains Kejuruteraan Interdisiplin

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Doktor Falsafah
<
Online & Campus Combined
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
5 tahun
English
Online & Campus Combined
Campus
Online

Dengan memilih kursus dengan bimbingan penyelia, setiap pelajar boleh menyesuaikan program ini kepada kepentingan penyelidikannya.

Baca lebih lanjut