$close

Penapis

Lihat Hasil

PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal di Botswana

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel. Kejuruteraan mekanikal adalah topik yang luas yang merangkumi pembuatan segala sesuatu. Ilmu yang dipe… Baca lebih lanjut

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Kejuruteraan mekanikal adalah topik yang luas yang merangkumi pembuatan segala sesuatu. Ilmu yang diperlukan untuk menghasilkan bahagian-bahagian individu mesin dan sistem, dan pengetahuan yang diperlukan untuk membuat bahagian-bahagian bekerja bersama-sama, adalah termasuk dalam kejuruteraan mekanikal.

Botswana terletak di Afrika Selatan dan telah mencapai kemajuan yang besar dalam membangunkan sistem pendidikan yang lebih tinggi. Penemuan berlian dengan ketara peningkatan pendapatan negara, dan sebahagian besar pendapatan ini telah disalurkan ke sekolah-sekolah dan kolej bertambah baik.

PhD dalam Kejuruteraan Mekanikal di Botswana

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Botswana
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Disyorkan Terkini Tajuk
  • Disyorkan
  • Terkini
  • Tajuk
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye, Botswana

Graduan dijangka, melalui penyelidikan, untuk mengasaskan dan menubuhkan dan menjalankan eksperimen pelbagai kecanggihan.

Graduan dijangka, melalui penyelidikan, untuk mengasaskan dan menubuhkan dan menjalankan eksperimen pelbagai kecanggihan. -
Doktor Falsafah
English
Kampus
 
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye, Botswana

Program ini adalah untuk graduan yang ingin memperoleh, melalui penyelidikan, pengkhususan berkenaan dengan kaedah Kejuruteraan Perindustrian dan Pembuatan.

Program ini adalah untuk graduan yang ingin memperoleh, melalui penyelidikan, pengkhususan berkenaan dengan kaedah Kejuruteraan Perindustrian dan Pembuatan. -
Doktor Falsafah
English
Kampus