Filter
Doktor Falsafah
Republik Czech Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Cari anda Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Komputer di Republik Czech 2019/2020

A Ijazah Doktor Falsafah, Ph.D pendek adalah ijazah akademik maju yang diperolehi dalam pelbagai bidang, menandakan kepentingan utama dan pencapaian dalam penyelidikan.

Memperbaiki kehidupan orang yang hidup di dunia ini melalui teknologi komputer dipertingkatkan memerlukan PhD dalam bidang kejuruteraan komputer. Anda akan mempelajari kemahiran dan pengetahuan seperti Sistem dan keselamatan komputer dan biometrik, Wireless dan pengkomputeran mudah alih dan rangkaian atau Design, pemodelan dan simulasi sistem terbenam dan bersepadu.

Republik Czech, merupakan negara daratan di Eropah Tengah. Negara ini bersempadan dengan Jerman ke barat, Austria ke selatan, Slovakia ke timur dan Poland di utara. Modal dan bandar terbesar, dengan 1.3 juta penduduk, adalah Prague.

Sambilan PhD dalam Kejuruteraan Komputer di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kejuruteraan Komputer, Republik Czech

Brno University of Technology

Matlamat program ijazah kedoktoran adalah untuk memberikan siswazah yang cemerlang dari program sarjana dengan pendidikan universiti khusus tahap tertinggi dalam bidang t ... [+]

Sains Komputer dan Kejuruteraan

Singkatan: VTI-DR-4

Fakulti: Fakulti Teknologi Maklumat

Tahun akademik: 2018/2019

Tajuk yang dianugerahkan: Ph.D.

Tahap kelayakan: Doktor (kitaran ke-3)

Kelayakan yang dianugerahkan: Ph.D. dalam bidang "Sains Komputer dan Kejuruteraan"

Keperluan kemasukan khusus

Pelajar boleh diterima masuk ke program kedoktoran dengan syarat dia lulus dari program ijazah sarjana dari bidang sains komputer dan kejuruteraan dan dengan syarat dia melewati pemeriksaan masuk.

Untuk berjaya melepasi peperiksaan masuk, pelajar dikehendaki memilih tema tesis disertasi masa depannya dari kalangan yang ditawarkan oleh fakulti, untuk mempunyai pengetahuan yang luar biasa tentang teori dan aplikasi yang berkaitan dengan yang dipilih tema, mempunyai kemahiran untuk kerja saintifik, mempunyai kemahiran bahasa Inggeris yang baik, dan mendapatkan kelulusan dari penyelia masa depannya.... [-]

Republik Czech Brno
Sept. 2020
English
Sambilan
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu